Beauvignac Picpoul de Pinet
Beauvignac Picpoul de Pinet
Vinmarkerne er beliggende få kilometer fra det ansete saltvandsbassin Etang de Thau, med udsigt over Middelhavsbyen Sète.

Denne hvidvin har en smuk gul farve med grønt skær. Fin og frugtig aroma der minder om citrus- og tropiske samt forårsblomster.
Smagen er frisk og levende med et spændstigt præg, som sammen med fedmen i vinen gør den meget harmonisk.
Medium-fyldig tør hvidvin, som er velafbalanceret og med en ren finish.

En perfekt hvidvin som passer rigtigt godt til “alt godt fra havet“, eksempelvis østers og skaldyr, men også grillet fisk, kylling, salater samt cremede oste som Port Salut.


LES COSTIÈRES DE POMEROLS:

Dette kooperativ blev grundlagt i 1932 for at samle kræfterne til at producere den bedst mulige vin. Kooperativet består af 320 vinavlere, der dækker et område på 760 ha., hvoraf 230 er klassificeret som A.O.C. Coteaux de Languedoc Blanc Picpoul de Pinet. Området ligger ud til Middelhavet 150 km. fra den spanske grænse og 45 km. fra Montpellier.

Siden 1989 har man eksperimenteret med fadlagring for yderligere at forbedre vinene. Ønologen, M. Jean Verrier, har skævet til Bourgogne og bruger vinfremstillingsmetoder lig dem, man kender fra Meursault og Montrachet.

Dette forædlingsarbejde har båret frugt, idet A.O.C. Picpoul de Pinet fra Beauvignac stadigt modtager guld, sølv og bronce ved de mest prestigiøse konkurrencer i Frankrig.
Vis mere
Vis mindre

Beauvignac Picpoul de Pinet

   På lager
Antal
Alc %13%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
VinhusLes Costières de Pomèrols
Årgang2020
DruerPicpoul de Pinet
SmagsretningTør
Frisk
Mineralsk
Velegnet tilSkaldyr
Salater
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00611443
Mest sete varer
Andre har også købt
Passion Rosé
Passion Rosé
Fra 130,00
Domaine Les Yeuses Vermentino
Beauvignac Syrah Rosé