Beauvignac Chardonnay
Beauvignac Chardonnay
Vores mest solgte hvidvin i Holte Vinlager gennem de seneste 6 år.

Det er ikke uden grund at lige netop denne vin har så stor succes. Den er fyldig og velsmagende og tåler sagtens sammenligning med mange af de gode klassiske Bourgogne vine.

Fremstillingen foregår først ved at druerne får lov til at hænge ekstra lang tid på vinstokkene. Det giver druen endnu højere kvalitet end normalt. Det giver ydermere en naturlig fedme der ikke behøver fadlagring. Fordelen er her, at den fremstår både fed og fyldig og kan beholde en skøn frisk frugt.

Farven er lys strågul med flot refleks. Forfriskende og intens aroma. Gul frugt med fine florale toner. Et perfekt eksemplar, på en middelhavs Chardonnay, der er velstruktureret og generøs. Skøn behagelig frisk frugt først i munden, og så lidt cremet og blød moden frugt sidst i smagen. Tilpasset syre så vinen fremstår både blød, fed og frisk.

Denne Chardonnay er perfekt til fisk, skaldyr, kalvekød og andre lyse kødretter.


CAVE LES COSTIÈRES DE POMEROLS:

Dette kooperativ blev grundlagt 1932 for at samle kræfterne til at producere den bedst mulige vin.

Siden 1989 har man eksperimenteret med fadlagring for yderligere at forbedre vinene. Ønologen, M. Jean Verrier, har skævet til Bourgogne og bruger vinfremstillingsmetoder lig dem, man kender fra Meursault og Montrachet.

Dette forædlingsarbejde har båret frugt, idet A.O.C. Picpoul de Pinet fra Beauvignac stadigt modtager guld, sølv og bronze ved de mest prestigiøse konkurrencer i Frankrig.
Vis mere
Vis mindre

Beauvignac Chardonnay

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
VinhusLes Costières de Pomèrols
Årgang2019
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Tør
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Pastaretter
Risotto
Lyst kød
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00611417
Mest sete varer
Andre har også købt
Beauvignac Syrah Rosé
Beauvignac Sauvignon Blanc
Beauvignac Viognier