Baby Doll Pinot Gris
Baby Doll Pinot Gris
6 flotte stjerner på Flaskehalsen.dk, 12/4 2018:
"Pinot Gris er sådan en drue, som jeg har lidt svært ved at blive helt klog på. Jeg er sjældent blevet ellevild af begejstring, men også kun sjældent skuffet. Her skal jeg dog holde igen for ikke at udbryde upassende superlativer, for det er saftsuseme en lækker hvidvin, denne Baby Doll. Den har en let duft og en meget lys kulør, og alligevel gemmer der sig nogle små fine lakrids-agtige nuancer i den ellers så bløde og frugtrige smag. Det er sådan en vin, som jeg fornemmer jeg nødt til at smage flere gange, for måske er det bare min og vinens dagsform, der går op i en højere enhed. Det er rigtig sprødt og fyldigt på samme tid – en hvidvin, jeg slet ikke kan få nok af."

Denne 100% Pinot Gris Baby Doll har en farve af pære, med nøddeagtige nuancer af nødder. I smagen findes stenfrugt og honning og der er en dejlig balance mellem frugt, sødme, syrlighed som afsluttes af en forfriskende sprød finish. Nyd den til asiatiske mad, kylling eller til italienske pastaretter.

De varme og tørre forhold der er hos Yealands Estate er perfekt egnet til Pinot Gris druer. Dette gør at druerne modnes meget hurtig tog dermed udvikler en vin med afbalanceret frisk mineral. Druer kommer fra 5 forskellige marker, hvor 50% høstes af maskine og 50% høstes i hånden. Herefter lagres druerne fra hver mark hver for sig i rustfrie ståltanke, for til sidst at blive blandet sammen inden vinen hældes på flasker.


5 Stjerner på vinavisen.dk, med følgende kommentar: "Denne hvidvin er oppe at ringe! Den har en liflig duft og en frisk og ren druesmag i fin balance. I smagen noter af pærer og melon - og af druen Pinot Gris, naturligvis. Dertil fint krydrede noter, et strejf af honning og en lang eftersmag. Flasken har skruelåg."

5 Stjerner i Finansbureauet med følgende kommentar: "Spændende Pinot Gris fra New Zealand med citrus, kokos og ananas i næsen og fyldig  mund med fin syre og noter af honning, lime, ananas og skovsvampe. Godt køb til prisen."
Vis mere
Vis mindre

Baby Doll Pinot Gris

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Alc %12,5%
LandNew Zealand
OmrådeMarlborough
VinhusYealands Family Wines
Årgang2018
DruerPinot Gris
SmagsretningFrisk
Aromatisk
Velegnet tilSkaldyr
Fisk
Salater
Lette retter
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00631153
Andre har også købt
Baby Doll Rosé
Baby Doll Rosé
Fra 90,00
Baby Doll Pinot Noir
Baby Doll Sparkling Blush (rosé)