Grand Cru vine skal produceres af druer som er høstet i hånden, og som har vokset i nogle strengt definerede områder, i dette tilfælde området Hatschbourg. Det er gastronomiske vine og kan ledsage enhver ret på menukortet.
Dog er Gewurztraminer specielt velegnet til eksotiske retter, Foie Gras, modne oste og desserter.
Druerne har vokset i hjertet af Alsace på Joseph Cattins ejendom i Voegtlinshoffen, hvor jorden består af mergel og kalksten, hvilket er godt for dræningen af vinens rødder. Druerne er plukket i hånden og derefter langsomt presset for at beholde deres karakter.
Smagsnoter:
Farven: Gylden.
Duften: Intens, krydret og med masser af eksotisk frugt.
Smagen: Rig og krydret med modne frugter og syltet mango.
Drikkeklar nu men kan gemmes 5-7 år fra produktionsåret.
Smager skønt til krydrede retter og modne oste.