Alsace-kassen
Alsace-kassen
Når det er sommer, er det et perfekt tidspunkt til at udforske Alsace-vinene. Egentlig fungerer de ret godt hele året, men sommerens varme indbyder mere til kolde, friske og karakterfulde hvidvine. Derfor har vi lavet en forrygende blanding af kvalitetsvine fra vores to Alsace-huse, Château d’Orschwihr og Joseph Cattin. Du får her muligheden for at smage alt det gode fra Alsace: fire hvidvine, en rødvin og en mousserende rosé – alle i super kvalitet!


Kassen indeholder:

Crémant d’Alsace Rosé – 2016 Extra Brut
Meget lækker crémant med 3 års lagring. Herlig duft med fine aromaer af hindbær og solbær. Den rene røde frugt fortsætter i smagen med de elegante bobler og bløde tanniner.

Skøn til festlige anledninger, hvor der samtidigt serveres små lækre appetitvækkere!

Pinot Noir – 2018 Cattin
Delikat og charmerende Pinot Noir-vin med karakter og flot intensitet. Duften er fyldt med modne røde skovbær, og smagen er pænt fyldig med nuancer af peber, hindbær og blåbær.

Forrygende lækker til kalvekød og fjerkræ!

Riesling – 2019 Cattin
Klassisk Riesling: Farven er lys gul med klar kant. Næsen er fyldt med citroner, frisk havtorn, hvid peber, grønne druer og blomster. Smagen er saftig med en god underliggende syre samt fine mineraler.

Vinen er fremragende både som aperitif og til lettere retter.

Mâcon - Guldmedalje

Gewurztraminer – 2019 Cattin
Gewurz er tysk og betyder krydret - hvilket beskriver Gewurztraminer druen meget godt. Udover at være krydret byder den også på en moden smag af fersken og passionsfrugt. Det gør den specielt velegnet til stærke retter, som eksempelvis findes i det orientalske køkken.

Colmar - Guldmedalje

Pinot Gris – 2018 Bollenberg
Friskhed, blomst og charme. Nydelig og dejlig Pinot Gris-vin, der forener det milde og det let søde med mineralitet og en fin, forfriskende syre.

God uden mad til, men også forrygende til fiskeretter i flødesauce, fjerkræ og lyst kød.

Pinot Gris – 2020 Orangevin
Orangevin er en yderst spændende og anderledes oplevelse, som enhver vinelsker bør unde sig selv at prøve! Smagen er fuldfed og kompleks. Især appelsinskal, abrikos og krydrede noter af flinterøg fornemmes.

Super lækker til en ostetallerken. Også rigtig god til saltet kød, røget fisk og stærkt krydret mad.

Vis mere
Vis mindre

Alsace-kassen

Før 721,00
599,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandFrankrig
OmrådeAlsace
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
Læs pdf-folderAlsace-kassen
Se video
VarenummerSK0090
Andre har også købt
Rosé Gourmet
Rosé Gourmet
Før 716,00
575,00
Rhône-kassen
Rhône-kassen
Før 696,00
550,00
En Verden af Pinot Noir
En Verden af Pinot Noir
Før 781,00
599,00