Kinross Pink Gin
Kinross Pink Gin

Ægte sommergin lavet med jordbær!


Denne herlige gin, henvender sig til dig som gerne vil have fest og farver, men også vil have en seriøs gin af højeste kvalitet.

Det er en meget aromatisk gin med smag af jordbær og ekstra sødme - det gør den velegnet i lækre cocktails, hvor også den lyserøde farve gør sig rigtigt godt.

Serveringsforslag:

4 cl. Pink Gin
2 cl. grapefrugt likør/juice
1 cl. citrus sirup
6 cl. jordbærjuice og/eller friske jordbær
1 tsk. rørsukker
1 æggehvide (pasteuriseret).

Bland alle ingredienserne i en shaker med masser af is og ryst godt. Server gerne i Martini glas og pynt med mynteblade og jordbær.

Om producenten:

Teichenné, som laver Kinross, er et familieejet brandydestilleri som blev grundlagt i 1956 af bedstefaren til den nuværende leder, Marc Teichenné, nær Barcelona i Spanien. Fra 1956 og til begyndelsen af 1970’erne var produktionen udelukkende håndlavet og meget begrænset, og flaskerne blev kun solgt i de nærmeste spanske regioner.

Da Marcs mor overtog firmaet efter sin far i 70’erne udvidede de produktionen, og det åbnede muligheder for eksport, hvilket medførte stor succes og betød, at de i 1993 kunne bygge nye og bedre produktionsfaciliteter. Og siden er firmaet vokset markant, og leverer i dag deres produkter til mere end 50 lande verden over.
Vis mere
Vis mindre

Kinross Pink Gin

229,00
   På lager
Antal
TypeGin
Alc %37,5%
LandSpanien
Producent Teichenné
Velegnet til Drinks & cocktails
Flaskestørrelse70 cl
VarenummerPM8102021
Mest sete varer
Andre har også købt
Kinross Berry Gin
Kinross Especial Gin
Ca' del Monte
Ca' del Monte
Før 1.300,00
950,00