Troupe Albariño
Troupe Albariño
Har du nogensinde oplevet et ”Troupe-øjeblik”? Det kunne godt forløbe sig nogenlunde sådan her:

Efter en lang krævende arbejdsdag, er du på vej hjem, træt og udkørt. På hjemvejen kommer du forbi en vin-bar, hvor en gruppe af dine venner sidder og får et tiltrængt glas vin. I får øje på hinanden, udveksler kram, smil og et par morsomheder. Før du ser dig om, har de tvunget et glas Troupe ned i hånden på dig, og forsøger at overtale dig til at blive. Inden længe sker det uundgåelige. Du nipper til din Troupe, tilslutter dig dine venner, og nyder én af de spontane, uhøjtidelige og frie stunder, der når de mest uventet sker, ryster os ud af den daglige trummerum og giver tilværelsen krydderi.

Troupe er lavet på Albariño-druen, og er en rigtig ”feel-good-vin”. Den fremstår strågul med et let grønligt skær. God intens duft af fersken, mango, pære og passionsfrugt. Smagen er frisk og byder på citrus og pink grapefrugt.

Server den gerne ved 8-9 grader. Fremragende som aperitif og hyggevin, men fungerer også særdeles godt til skaldyr og salater.

Anmeldelser:

5 stjerner på Flaskehalsen.nu, august 2019: "Her har vi en helt klassisk og vidunderlig galicisk Albariño fra Rias Baixas på den lille spanske vestkyst. Smagen er lækker, frisk og fyldig og med en relativt markant alkohol på 13% er det samtidig en vin, der kan bide fra sig."

Årgang 2016:

5 stjerner i Spis Bedre/Smag på Vin, maj 2018:
"Så er der forår i aromaen – her med noter af grape, grøn melon og græs. I smagen fortsætter de gode citrusnoter sammen med lidt fersken og lette krydderurter ud i eftersmagen. Dejlig tør og middelfyldig hvidvin med frisk syre. Brug den som aperitiffen, til hvid fisk eller grønne retter."
Vis mere
Vis mindre

Troupe Albariño

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Alc %13%
LandSpanien
OmrådeRias Baixas
Årgang2018
DruerAlbariño
SmagsretningFyldig
Frugtig
Frisk
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Pastaretter
Risotto
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP13213118
Mest sete varer
Andre har også købt
Alsace Riesling M.O.
Alsace Pinot Gris
Porca de Murça Branco