Kassen indeholder:
Château Hyot – Bordeaux Klassisk og tilgængelig Bordeaux-vin, som er domineret af den saftige Merlot-drue, og fremstillet uden egetræsfade, hvilket giver en mere frugtig og drikkemoden vin.
Glæd dig til en lækker og indbydende duft med masser af moden frugt. I smagen er vinen rund og behagelig med en god længde. Tanninerne er elegante og afrundede, hvilket matcher en lang række kødretter.
Primitivo Infinitum – Apulien Primitivo-druen har vundet danskernes hjerter. Med dens bløde, kraftfulde og krydrede udtryk, passer den perfekt til de spisevaner, vi har herhjemme.
Primitivo-druens runde og drikkevenlige struktur, mørke bærfrugt og krydrede fadnoter af vanilje og karamel, er et perfekt match til rødt kød, pastaretter og dansk mad. Her får du virkelig meget smag for pengene!
Conselve Raboso – Veneto Historisk set var Raboso Piave den mest dyrkede drue i det østlige Veneto, og kendt for dens holdbarhed. Vinen er skarp, når den er ung, men denne vins alder har blødgjort den og givet en perfekt drikkemodenhed.
Vinen er intens med noter af kirsebær, violer og en blid aroma af vanilje og honning. Tør, blød og elegant stil, som matcher rødt kød, steg og vildt.
Alì Shyravola – Sicilien Moden og kompleks vin fra det varme Sicilien, som er fremstillet på et blend af Syrah og Nero d’Avola. Disse to robuste druer har sammen skabt en intens og krydret vin, som samler alt det bedste fra Syditaliens fantastiske klima.
Den har en rig, intens og krydret bouquet med peber og timian blandet med røde frugter. Blød vin, som er god til steg, vildt og rødt kød.
vinavisen.dk - 5 STJERNER Pinot Noir Reserva – Chile Ingen anden drue er mere hædret og prestigefyldt end Pinot Noir. Den dyrkes over hele kloden, men nogle regioner har mere succes med den end andre.
I Chile er kombinationen af sol og kølighed et perfekt match til Pinot. Det har skabt denne sofistikerede vin, som har flotte noter af jordbær, blid røg, krydderier og bløde strejf af toast fra fadet. Perfekt til kylling!
18 Carmenere – Chile Carménère er Chiles nationaldrue, men stammer fra Bordeaux. Chiles vintradition trækker dog også tråde til denne legendariske region. Carménère er i familie med Merlot og Cabernet, og deler også mange af de samme karaktertræk med dem.
Denne klassiske vin har dejlige aromaer af friske røde frugter, strejf af blommer, syltetøj og krydderurter. Oplagt til rødt kød!