Connery.dk's vinanmelder Rasmus Krarup Jensen anbefaler denne champagne til kransekagen, med følgende kommentar:
"Her har vi fingrene i et druemix, som er ret så sprødt, at det næsten knaser på tungen. Den har nogle fine balancer på udvalget af druesorter, mens du samtidig ikke får den bitre og tørre eftersmag - men derimod en meget blød eftersmag, som på mange punkter er i den mere frugtige ende på listen. Det er tydeligt, at en flaske som denne værner om det gode håndværk og har ramt de rigtige procentsatser på drueblandningen for at ramme den ‘knasende’ sprødhed."
Denne fantastiske demi-sec har en bleg gylden farve med glimt af pink. Dens blanding, som er 50% Pinot Noir, 20 % Pinot Meunier og 30 % Chardonnay, giver den en frugtagtig og solid smag, men også en charmerende elegance trods sin ungdom.
Champagnen har en flot let sødme, som gør den særdeles velegnet til bryllups receptioner hvor den skal matche bryllupskagen eller eksempelvis til nytårs kransekagen. Den vil selvfølgelig også kunne klare andre desserter og de nyplukkede jordbær, eller bare når man har lyst til et godt glas champagne!
For fuldt udbytte af denne champagne, skal den serveres kølig, men ikke iskold. Den ideelle temperatur er 6-8°grader.
Charles Ellner er et familiefirma, der går 4 generationer tilbage og er beliggende i den vigtige champagneby Épernay. Huset ejer 54 ha. vinmarker, hvorfra mere end 70% af druerne til champagnefremstilling stammer, heraf er mere end 50% Chardonnnay druen.
Det giver champagne huset mulighed for at producere champagner med stor finese, sarte og rafinerede.
Det lever denne champagne fuldt ud op til.
I de over 2 kilometer lange kældre, har man til stadighed mellem 2.500.000 og 3.000.000 flasker liggende. Her er koldt og flaskerne er beskyttet mod lys og træk.
Man sælger årligt mere end 1.000.000 flasker champagne, heraf 40% til eksport.