Domaine Les Yeuses Vermentino
Domaine Les Yeuses Vermentino
For at bevare de karakteristiske modne aromaer i denne herlige Vermentino hvidvin, bliver druerne høstet ualmindeligt sent. Det resulterer i en frugtig bouquet af eksotiske citrusfrugter. Smagen er frisk og velafbalanceret, og har en livlig finish med grapefrugt. Perfekt til skaldyr, fisk og salater.
Server gerne vinen ved cirka 8 grader.Familien Dardé har ejet Domaine Les Yeuses de sidste 30 år, og besidder 80 hektar vinmarker. Vingården ligger placeret ved byen Mèze mellem Middelhavet og Thau-bassinet. Jorden hvor vinstokkene er plantet er specielt rig på ler og kridt. Den maritime indflydelse fra Middelhavet præger druerne gennem hele året, og er medvirkende til at bevare den karakteristiske frugt som er typisk for vinmarker der ligger ud til kysten.
Languedoc betragtes som Frankrigs vinlegeplads: det er her der eksperimenteres og det er her druesorter sammensættes på nye måder. Al denne nytænkning er ikke kommet naturligt, men er snarere sket som en reaktion på stærke markedskræfter, der ønsker vin af høj kvalitet. Og det leverer Domaine les Yeuses!

Vis mere
Vis mindre

Domaine Les Yeuses Vermentino

   På lager
Antal
Alc %13%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
VinhusDomaine Les Yeuses
Årgang2020
DruerVermentino
SmagsretningTør
Frisk
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Lette retter
Sushi
Kylling
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
Se video
VarenummerT00631161
Mest sete varer
Andre har også købt
Beauvignac Picpoul de Pinet
Chapelle de la Bastide
Grenache Noir Vieilles Vignes