St. Felix Rosé
St. Felix Rosé
Denne rosévin er en rigtig charmør! Den er lavet på de klassiske druer Grenache og Cinsault, og tilsammen frembringer de en forfinet og besnærende rosé. Smagen er tør og let krydret. Prøv den til lette kødretter, kylling eller fisk. Fungerer også appetitvækkende som aperitif.

Familien Dardé har ejet Domaine Les Yeuses de sidste 30 år, og besidder 80 hektar vinmarker. Vingården ligger placeret ved byen Mèze mellem Middelhavet og Thau-bassinet. Jorden hvor vinstokkene er plantet er specielt rig på ler og kridt. Den maritime indflydelse fra Middelhavet præger druerne gennem hele året, og er medvirkende til at bevare den karakteristiske frugt som er typisk for vinmarker der ligger ud til kysten.
Languedoc betragtes som Frankrigs vinlegeplads: det er her der eksperimenteres og det er her druesorter sammensættes på nye måder. Al denne nytænkning er ikke kommet naturligt, men er snarere sket som en reaktion på stærke markedskræfter, der ønsker vin af høj kvalitet. Og det leverer Domaine les Yeuses!
Vis mere
Vis mindre

St. Felix Rosé

   På lager
Antal
TypeRosé
Alc %12,5%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
VinhusDomaine Les Yeuses
Årgang2018
DruerGrenache
Cinsault
SmagsretningFrugtig
Frisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Salat
Lyst kød
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00731065
Mest sete varer
Andre har også købt
Paul Blisson Rosé
Paul Blisson Rosé
Fra 75,00
Domaine D'Estienne Provence Rosé
C de Camille
C de Camille
Fra 55,00