Yeuses Merlot
Yeuses Merlot
Din Vin Guide, 88/100 i kategorien "Merlot - ikke Bordeaux":
"Elegant og flot, sprød frugt med lidt fadpræg i kanten. Meget klassisk og på et højt niveau. Moden og lidt sødmefuld frugt - utrolig pleasende og letdrikkelig . Harmonisk og veldrejet."

Flot anmeldelse i EB:
"Merlot fra det sydlige Frankrig. En flot intens duft af modne bær. I smagen brombær, ristede kaffebønner, timian og vaniljetoner. Saftig og rimelig fyldig vin med masser af intensitet. Mellemlang afslutning."

5 stjerner i Finansbureauet:
 "Ganske imponerende rødvin lavet udelukkende på Merlot. Efter gæringen lagrer vinen herefter i 12 måneder på tank og derefter 12 måneder på egetræsfade."

Flot intens duft af modne bær. I smagen opdages brombær, ristede kaffebønner, timian og vaniljetoner. Saftig og rimelig fyldig vin med masser af intensitet. Vinen afsluttes lækkert med en mellemlang eftersmag af lakrids og chokolade. Prøv den til rødt kød eller faste oste.

Familien Dardé har ejet Domaine Les Yeuses de sidste 30 år, og besidder 80 hektar vinmarker. Vingården ligger placeret ved byen Mèze mellem Middelhavet og Thau-bassinet. Jorden hvor vinstokkene er plantet er specielt rig på ler og kridt. Den maritime indflydelse fra Middelhavet præger druerne gennem hele året, og er medvirkende til at bevare den karakteristiske frugt som er typisk for vinmarker der ligger ud til kysten.

Languedoc betragtes som Frankrigs vinlegeplads: Det er her der eksperimenteres og det er her druesorter sammensættes på nye måder. Al denne nytænkning er ikke kommet naturligt, men er snarere sket som en reaktion på stærke markedskræfter, der ønsker vin af høj kvalitet. Og det leverer Domaine les Yeuses!

Vis mere
Vis mindre

Yeuses Merlot

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %13,5%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
VinhusDomaine Les Yeuses
Årgang2015
DruerMerlot
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Velegnet tilSmagfulde oste
Kalv
Ostebord
Lam
Hverdagsretter
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531579
Andre har også købt
Eclat de Schistes
Eclat de Schistes
Fra 100,00
Château Ferrand Pomerol
Château Ferrand Pomerol