Délic' Yeuses Rosé
Délic' Yeuses Rosé
Tør og forfriskende rosé med den klassiske lyse Provence farve. Grenache-druen kommer rigtigt til udtryk i vinen med noter af lyse bær og en let krydret karakter. En livlig og generøs rosé der vil være den perfekte følgesvend til de lange lune sommeraftener, til salater og til de lette årstidsretter.

Domaine les Yeuses:

Familien Dardé har ejet Domaine Les Yeuses de sidste 30 år, og besidder 80 hektar vinmarker. Vingården ligger placeret ved byen Mèze mellem Middelhavet og Thau-bassinet. Jorden hvor vinstokkene er plantet er specielt rig på ler og kridt. Den maritime indflydelse fra Middelhavet præger druerne gennem hele året, og er medvirkende til at bevare den karakteristiske frugt som er typisk for vinmarker der ligger ud til kysten.
Languedoc betragtes som Frankrigs vinlegeplads: det er her der eksperimenteres og det er her druesorter sammensættes på nye måder. Al denne nytænkning er ikke kommet naturligt, men er snarere sket som en reaktion på stærke markedskræfter, der ønsker vin af høj kvalitet. Og det leverer Domaine les Yeuses!
Vis mere
Vis mindre

Délic' Yeuses Rosé

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeRosé
Alc %13%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
VinhusDomaine Les Yeuses
Årgang2017
DruerGrenache Noir
SmagsretningFyldig
Krydret
Tør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Salater
Lette retter
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00731071
Andre har også købt
Paul Blisson Rosé
Paul Blisson Rosé
Fra 75,00
Ô d'Yeuses Rosé
Ô d'Yeuses Rosé
Fra 110,00
Baby Doll Rosé
Baby Doll Rosé
Fra 90,00