West Coast Tasting
West Coast Tasting
Nu har du chancen for at få seks fantastiske smagsoplevelser fra den solbeskinnede West Coast, i USA. Vi har nemlig sammensat en veloplagt smagekasse til dig, som uden tvivl vil begejstre.

Du får en hvidvin, en rosévin og fire rødvine til en super skarp pris. De røde vil egne sig særdeles godt til eksempelvis kød fra grillen, den hvide vil være perfekt til cremede pastaretter eller risotto, og rosévinen vil være en herlig mundgodte på en lun sommerdag.

God fornøjelse!


Smagekassen indeholder:Gold – Ménage à Trois
Vinen har en uimodståelig duft af crème brulée og kandiseret ananas. Smagen bugner af tropiske frugter og luksuriøs fransk egetræsvanilje. Vinen kan matche lidt af hvert – eksempelvis cremede pastaretter, risotto, lyst kød og orientalsk krydret mad. For at få den fulde smagsoplevelse af vinen, anbefaler vi dig at nyde den ved cirka 10-12 grader.

Midnight – Ménage à Trois
Denne vin er lavet på Merlot, Cabernet Sauvignon, Petite Sirah og Petit Verdot. Det er en meget intens vin sprængfyldt med mørke aromaer og en ekstraordinær dyb farve. Smagen er rig på modne solbær, og krydderier. Forrygende lækker til smagfulde simreretter, steg fra grillen eller fyldige oste.

Charles & Charles  – Rosé
Denne rosévin er en rigtig ”crowdpleaser”- på den gode måde: Den er frisk, velsmagende og meget alsidig. Vinen har en smuk og levende lyserød farve og duften præges af en frisk aroma af vilde jordbær og vandmelon. De samme frugter går igen i den bløde og frugtige smag. Lækker som hyggevin og til let mad, som eksempelvis salater og kylling.

Charles & Charles – 2014 Zinfanel
Klassisk ”Zin” fra sunny California. Denne Zinfandel er stor på smag, dybde og farve. Den er ualmindeligt indbydende og har alt den fylde og blødhed, som en rigtig Zinfandel skal have. Vinen kan drikkes alene, men vil også være perfekt i selskab med grillede bøffer og krydrede simreretter.

Joel Gott – 2015 Pinot Noir
Utrolig lækker Pinot Noir-vin, som efter gæring er fadlagret på både nye og gamle franske egetræsfade. I smagen findes rød og mørk frugt efterfulgt af en elegant, afbalanceret syre og fløjlsbløde tanniner. Vinen er bedst ved cirka 15-16 grader. Ledsages perfekt sammen med kylling, pulled pork, grillet skaldyr eller milde oste.

Silvia Cellars – 2014 Three Barrels Blend
Ejeren, Antonio Silvia, laver denne vin på lige dele Zinfandel, Cabernet Sauvignon og Syrah for at opnå en fantastisk balance i vinen. Den er robust, krydret og har masser af frugt. En vin med flot struktur og velintegrerede tanniner. Rigtig god til kød fra grillen.
Vis mere
Vis mindre

West Coast Tasting

Før 844,00
695,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
LandUSA
OmrådeCalifornien/Washington
VinhusMix-kasse
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
VarenummerSK0096
Andre har også købt
Arnoux Grenache Noir
Cuvée Niels Oscar
Cuvée Niels Oscar
Fra 85,00
Ardèche Pinot Noir