Virna Rosé
Virna Rosé
Delikat og yndefuld rosé fra Piemonte. Duften er blomstret og frugtig. Smagen er let krydret og med behagelig vedvarende eftersmag. Vi anbefaler at roséen nydes ved cirka 10-12 grader og gerne til lette salater eller krydrede fiskeretter.

Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden. Vi er meget stolte af, at vi fik lov til at sælge deres vine i Danmark.

Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna, som hun i dag kører sammen med sin søster Ivana og sin mand Giovanni.

Nebbiolo: Er kongen af de italienske druesorter. Den står også meget stærkt blandt alverdens druesorter og er anerkendt for at stå bag store og komplekse vine. Det er vine med fuld krop som kan lagres i 10-20 år.

Decanter (verdens største vinmagasin) skriver bl.a. følgende om Virna: "This is an up- and coming estate that has a tasting room right in the Barolo town centre, so it's easy to visit."
Og det kan vi da kun anbefale, og så giv dem endelig en hilsen fra os i Holte Vinlager.
Vis mere
Vis mindre

Virna Rosé

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandItalien
OmrådePiemonte
VinhusVirna
ÅrgangNV
DruerNebbiolo
SmagsretningFyldig
Tør
Frisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Salater
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRosé
VarenummerT00731069
Andre har også købt
Cava Brut
Cava Brut
Fra 69,00
ICE Demi-Sec Rosé
Saronsberg Provenance Shiraz