Nebbiolo Langhe
Nebbiolo Langhe
Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden. Vi er meget stolte af, at vi fik lov til at sælge deres vine i Danmark.

Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna, som hun i dag kører sammen med sin søster Ivana og sin mand Giovanni.

Decanter (verdens største vinmagasin) skriver bl.a. følgende om Virna: This is an up- and coming estate that has a tasting room right in the Barolo town centre, so it's easy to visit.
Og det kan vi da kun anbefale, og så giv dem endelig en hilsen fra os i Holte Vinlager.

Nebbiolo er kongen af de italienske druesorter. Den står også meget stærkt blandt alverdens druesorter og er anerkendt for at stå bag store og komplekse vine. Det er vine med fuld krop som kan lagres i 10-20 år.

Karakter: 
Den har en flot struktur, lys ruby rød i farven og med en meget elegant duft af hindbær og let vanilje fra fadlagringen. Smagen er frugtrig og tør med de klassiske toner af violer, som med tiden får karakter af jordbunden. En vin i flot balance! 

Vinen har ligget 10-12 måneder på fad, og lagres yderligere 6 måneder inden den frigives. Vinen er på toppen imellem sit 3 og 6 år.

Drop de billigere baroloer, og køb i stedet denne Nebbiolo som smager som en god Barolo!
Vis mere
Vis mindre

Nebbiolo Langhe

   På lager
Antal
Alc %14%
LandItalien
OmrådePiemonte
VinhusVirna
Årgang2017
DruerNebbiolo
SmagsretningKraftig
Tør
Kompleks
Velegnet tilSimre/gryderetter
Smagfulde oste
Bøffer
Steg af okse
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531561
Mest sete varer
Andre har også købt
Dutcher Crossing Pinot Noir
Two Faces Spätburgunder
Two Faces Cuvee Rot