Barolo DOCG Preda Sarmassa
Barolo DOCG Preda Sarmassa
Barolo-vin lavet af et blend fra to Cru marker – Preda og Sarmassa. En fuldblods Barolo med stor dybde og koncentration. Vinen repræsenterer den lidt ”federe” stil indenfor Barolo – dog stadig med elegance.

Dyb rubinrød farve med et orange skær. Intens og bred duft af rød frugt og let jordbund kombineret med vanilje, kakao og krydderier. Kraftig smag med tilpas tannin der er i perfekt harmoni med vinens struktur.

Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden. Vi er meget stolte af, at vi fik lov til at sælge deres vine i Danmark.

Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna, som hun i dag kører sammen med sin søster Ivana og sin mand Giovanni.Nebbiolo: Er kongen af de italienske druesorter. Den står også meget stærkt blandt alverdens druesorter og er anerkendt for at stå bag store og komplekse vine. Det er vine med fuld krop som kan lagres i 10-20 år.
Vis mere
Vis mindre

Barolo DOCG Preda Sarmassa

695,00
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14%
LandItalien
OmrådePiemonte
VinhusVirna
Årgang2006
DruerNebbiolo
SmagsretningTør
Kompleks
Elegant
Fadpræget
Velegnet tilSmagfulde oste
Bøffer
Vildt
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531569
Mest sete varer