Barolo di Barolo DOCG 2011
Barolo di Barolo DOCG 2011
Til denne herlige Barolo høstes der KUN druer fra kommunen Barolo – deraf navnet. Vinen er lagret 2 år på slovenske og franske egetræsfade. Herefter fyldes vinen på flaske uden filtrering, for yderligere at lagre 6 måneder.
Det er en vin med masser af solbær, røde bær og karakter af vanilje og egetræ. Fyldig og kompleks vin der skal drikkes ved 17-18 grader, af store rødvinsglas!

James Suckling: 93/100
Robert Parker: 90/100

Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden. Vi er meget stolte af, at vi fik lov til at sælge deres vine i Danmark.

Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna, som hun i dag kører sammen med sin søster Ivana og sin mand Giovanni.

Nebbiolo: Er kongen af de italienske druesorter. Den står også meget stærkt blandt alverdens druesorter og er anerkendt for at stå bag store og komplekse vine. Det er vine med fuld krop som kan lagres i 10-20 år.

Decanter (verdens største vinmagasin) skriver bl.a. følgende om Virna: "This is an up- and coming estate that has a tasting room right in the Barolo town centre, so it's easy to visit."
Og det kan vi da kun anbefale, og så giv dem endelig en hilsen fra os i Holte Vinlager.
Vis mere
Vis mindre

Barolo di Barolo DOCG 2011

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,5%
LandItalien
OmrådePiemonte
VinhusVirna
Årgang2011
DruerNebbiolo
SmagsretningTør
Kompleks
Elegant
Fadpræget
Velegnet tilSmagfulde oste
Bøffer
Vildt
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531613
Mest sete varer