Ventoux Sud
Ventoux Sud

Kup til prisen fra Ventoux!


Klassisk Ventoux-vin med masser af bærfrugt og middelhavskrydderier. Vinen er i perfekt balance, og man forbløffes over at vinen ikke koster det dobbelte – det her er altså virkelig godt til prisen!

Anmeldelser:

Concours de Vins Orange - Bronzemedalje 2019
Siden oprettelsen i 1952 har Concours de Vins Orange belønnet de bedste vine fra Côtes du Rhône og Rhône-dalen.

Vinens karakter:

Ventoux Sud har en vidunderlig duft, hvor man opdager klassiske krydrede toner med nuancer af provencalske krydderurter og hvid peber. I smagen har vinen dybde og fylde, med toner af kirsebær, mandler og et strejf af engelsk lakrids i eftersmagen.Hvad er vinen velegnet til?

Vinen kan nydes både til og uden mad med stort velbehag. Serveres den til mad vil oksekød, vildt, oste og krydrede simreretter være perfekte ledsagere.

Serveringstemperatur cirka 15-16 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på druerne Grenache, Syrah og Carignan. Den lagres 6-9 måneder på ståltanke. Vinstokkene gror på den sydlige side af Mont Ventoux - deraf navnet, Ventoux Sud. Her er jordbunden især rig på ler og kalk.

Om producenten:

Demazet Vignobles er et smukt ”ægteskab” mellem to vinproducenter som fusionerede i 2015. Vingården som er beliggende ved foden af Mont Ventoux, får deres druer fra over 245 vinavlere og råder selv over 1400 hektar land beplantet med vinstokke. Demazet er garant for traditionelle Rhône-vine og vi er meget glade og stolte over samarbejdet.
Vis mere
Vis mindre

Ventoux Sud

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,5%
LandFrankrig
OmrådeSydrhône
Årgang2018
DruerSyrah
Carignan
Grenache Noir
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Velegnet tilAperitif/uden mad
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerP11390218