Prosecco "Cuvée di 1926"
Prosecco "Cuvée di 1926"
Cuvée di 1926 er hyldest til Spumanti Valdos historie og kvalitet. Druerne er specifikt udvalgt fra de mest prestigefylde vinområder i Italien. De nøje udvalgte druer høstes i den sidste halvdel af september, hvorefter de gennemgår en kort, koldpresset gæring efterfulgt af en blød ududblødning af druemosten. Efter gæringen lagres denne Prestige Prosecco af to omgange i rustfrie ståltank, henholdsvis 2 måneder og 3 måneder.

Farven er strågul med en gylden nuance. Tydelig duft af modne og eksotiske frugter såsom, æble, pærre, fersken, banan og annanas. En velafbalanceret, blød og rund prosecco med meget frugtrig smag. Servér den i høje slanke glas ved ca. 6-7 grader. Den er perfekt til aperitif og snacks eller til forretter som risotto.

Spumanti Valdo:
Det mest ambitiøse Prosecco firma, med rødder der går 100 år tilbage. Innovative, moderne og med respekt for historien, laver de Prosecco i topkvalitet til priser der er yderst skarpe. I disse år oplever vi en kæmpe interesse for netop Prosecco – smag her hvorfor!
Vis mere
Vis mindre

Prosecco "Cuvée di 1926"

   På lager
Antal
TypeMousserende
Alc %11,5%
LandItalien
OmrådeVeneto
VinhusSpumanti Valdo
ÅrgangUÅ (NV)
DruerGlera
SmagsretningFyldig
Tør
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01331105
Mest sete varer
Edizione
Edizione Fra 149,00
Château Laussac
Château Laussac Fra 59,00
Sommerkassen
Sommerkassen Før 752,00
499,00
Anniversario
Anniversario Fra 49,00
Andre har også købt
Barbera D'Alba Superiore
Royal Oporto Rosé
Royal Oporto LBV 2013