Vacqueyras Cuvèe des Deux Frères
Vacqueyras Cuvèe des Deux Frères
Château de Montmirail, fremhæves af Hugh Johnson for deres fremragende vine. Denne Vacqueyras beviser hvorfor. En vins skønhed beror på dens balance og dens karakter. I Vacqueyras giver druesammensætningerne vine med styrke og en tydelig karakter, men som altid skiller sig ud ved en friskhed og en særlig finesse.

Ved foden af det exceptionelle bjergmassiv, Dentelles de Montmirail, vokser druerne man bruger til denne vin. 70% Grenache, 20% Syrah og 10% Cinsault og Mourvedre.
De høstede druer bliver knust og kommer på gæringstanke i 10-12 dage, hvorefter vinen presses. Den lagres herefter 12 måneder før den tappes på flasker.

Vinen har en dyb farve, en smuk rubinrød nuance. Den har en buket, der hurtigt afslører frugt: mørke kirsebær og konserverede frugter, såsom figen i lage. Det er en robust, kraftig og fyldig rødvin med en behagelig finish. Vinen kan drikkes fra nu og de næste 6-8 år. Dekantér vinen på karaffel 2-3 inden servering, og husk de store rødvinsglas. Perfekt drikketemperatur på vinen er cirka 18 grader.Vis mere
Vis mindre

Vacqueyras Cuvèe des Deux Frères

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandFrankrig
OmrådeSyd Rhône
VinhusChâteau de Montmirail
Årgang2019
DruerMourvedre
Syrah
Grenache Noir
SmagsretningKraftig
Krydret
Tør
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Julemad
Bøffer
Kød fra grillen
Vildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00831083
Mest sete varer
Andre har også købt
Gigondas Cuvée de Beauchamp
Chablis Denis Race 1er Cru Vaillons
Ventoux - Extrem
Ventoux - Extrem
Fra 160,00