Vacqueyras Cuvèe des Deux Frères
Vacqueyras Cuvèe des Deux Frères
Vacqueyras Cuvée des Deux Frères

Château de Montmirail, fremhæves af Hugh Johnson for deres fremragende vine. Denne Vacqueyras beviser hvorfor. En vins skønhed beror på dens balance og dens karakter. I Vacqueyras giver druesammensætningerne vine med styrke og en tydelig karakter, men som altid skiller sig ud ved en friskhed og en særlig finesse. Ved foden af det exceptionelle bjergmassiv, Dentelles de Montmirail, vokser druerne man bruger til denne vin. 70% Grenache, 20% Syrah og 10% Cinsault og Mourvedre.
De høstede druer bliver knust og kommer på gæringstanke i 10-12 dage, hvorefter vinen presses. Den lagres herefter 12 måneder før den tappes på flasker.
Vinen har en dyb farve, en smuk rubinrød nuance. Den har en buket, der hurtigt afslører frugt: mørke kirsebær og konserverede frugter, såsom figen i lage. Det er en robust, kraftig og fyldig rødvin med en behagelig finish. Vinen kan drikkes fra nu og de næste 6-8 år. Dekantér vinen på karaffel 2-3 inden servering, og husk de store rødvinsglas. Perfekt drikketemperatur på vinen er cirka 18 grader.

Vis mere
Vis mindre

Vacqueyras Cuvèe des Deux Frères

   På lager
Antal
TypeRødvin
LandFrankrig
OmrådeSydlig Rhône
VinhusChâteau de Montmirail
Årgang2014
DruerMourvedre
Syrah
Grenache
SmagsretningKraftig
Krydret
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Vin til julemad
Bøffer
Kød fra grillen
Vildt
Flaskestørrelse75 cl
VarenummerT00831083
Andre har også købt
Porca de Murça Tinto
Porca de Murça Reserva DOC Douro
Beefsteak Club - Malbec Reserve