Two Faces Spätburgunder
Two Faces Spätburgunder
I Tyskland kaldes Pinot Noir for Spätburgunder. Prøv denne i stedet for de langt dyrere Bourgogner – du vil ikke blive skuffet! I modsætning til en Bourgogne, bærer vinen ikke nær så meget præg af jordbund og underskov – men har derimod en anelse mere frugt, og fornemmes mere imødekommende.

Vinstokkene gror på skråningerne ned til floden i Rheinhessen, og kun de bedste druer bliver brugt til denne vin, efter nøje sortering. Efter endt gæring lagres vinen i 15 måneder på ny amerikansk eg.  

Vinen er lys i farven, men har alligevel en fantastisk charmerende og vedholdende eftersmag. Den er meget elegant, som de gode bourgogner med masser af røde bær i duften, som jordbær og sensommerhindbær.

De 15 måneders fadlagring er flot integreret i smagen, som slutter af med frugt og en blød afrundet finish med lidt noter af vanilje fra den amerikanske eg.

Server gerne vinen ved cirka 14-15 grader til eksempelvis Coq au Vin eller stegt due.

Two Faces:
Gamle vinstokke. To vinavlere. Én ide.
Hvad sker der når en vinmager fra Rheingau mødes med en vinmager fra Rheinhessen? Det er meget enkelt: God vin!

Bag brandet ”Two Faces” står de to vinproducenter Karl Singer-Fischer og Stefan Breuer, der har dyrket vinmarker i Rheinhessen siden 2011, og nu præsenterer et varieret sortiment af Riesling, Silvaner, Frühburgunder og Pinot Noir. Kun druer fra gamle vinstokke benyttes til disse vine og vinene hører uden tvivl til blandt de allerbedste i Tyskland. Smag selv og bliv overbevist!

Wein & Sektgut Stefan Breuer:

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan Breuer

I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan Breuer kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!

Vis mere
Vis mindre

Two Faces Spätburgunder

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %13,5%
LandTyskland
OmrådeRheinhessen
VinhusWein & Sektgut Stefan Breuer
Årgang2014
DruerSpätburgunder
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilSimre/gryderetter
Fuglevildt
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01131017
Mest sete varer