3 x Baby Doll
3 x Baby Doll

Den perfekte mors dag gave!


På søndag den 10. maj er det mors dag, og selvfølgelig fortjener din mor en gave for altid at være der. For at have passet og plejet dig, og for at være den hun er - mors dag er simpelthen bare en alletiders anledning til at vise kærlighed og respekt for ens mor. Det kan også sagtens være at du vil give en gave til dine børns mor – på deres vegne. Uanset hvad vil de elske det!

Men hvad skal du give din mor for at fortælle hende, at hun er noget helt særligt? Det er det evige spørgsmål. Vi anbefaler dig at udskifte blomsterne med en vingave bestående af tre helt fantastiske vine. Dem har vi stykket sammen til én og lavet en super skarp pris på!

Pakken indeholder:

Baby Doll Sauvignon Blanc
Fantastisk hvidvin! Sommerlig og med lækker smag af passionsfrugt og saftig ananas. Frugten er flot kombineret med en frisk, sprød syre.

Den kommer flot til sin ret i selskab med fisk og skaldyr, lette salater og kylling. En vin der bare smager af mere!

5 stjerner på vinavisen.dk, april 2020.

Baby Doll Sparkling Blush
Virkelig lækker vin med et herligt feminint udtryk: Flot pink farve, elegante bobler, lys og forfriskende. Smagen er skøn og har tydelige noter af fersken, modne røde bær og blomster.

Det er en vin som egner sig til suverænt godt til lette salater og frugt.  

Baby Doll Rosé
Frisk og uhøjtidelig rosévin. Med en indbydende lys ferskenfarve og en skøn frisk smag er denne rosé et oplagt valg til hygge på en lun forårsdag.

Vinen byder på lækre noter af granatæble og jordbær, og en tilpas syre giver vinen en super god balance.

Producenten bag vinene:

Baby Doll-vinene kommer fra Marlborough på New Zealand. Producenten bag er ingen ringere end Yealands Family Wines – en af New Zealands førende vinproducenter. Hos Yealands foregår al vinproduktion CO2 neutralt og alt hvad der kan genbruges, bliver genbrugt. Man gør også brug af minifår (Babydoll) der går rundt mellem vinstokkene og spiser ukrudt. På den måde undgår man at benytte sig af kunstgødning.
Vis mere
Vis mindre

3 x Baby Doll

Før 329,00
300,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandNew Zealand
OmrådeMarlborough
VinhusYealands Family Wines
Flaskestørrelse3 x 75 cl.
TypeMix-kasse
VarenummerHV0078
Andre har også købt
Baby Doll Sauvignon Blanc
Rosé Terrasse
Rosé Terrasse
Før 511,00
339,00
Schloss Bockfliess Barock Grüner Veltliner