Toscanello + jubilæums magnum
Toscanello + jubilæums magnum
Toscanello + Jubilæums magnum

AGOSTINO HAR GJORT DET IGEN!

Produttori di Govone, med Agostino i spidsen - vores trofaste leverandør gennem mange år, fejrede i 2017 deres 60-års jubilæum. I den anledning havde Agostino fremstillet en vin specielt til Holte Vinlager kunder, som han gav  navnet ”Sessant’anni” – der betyder 60 år. Han har lavet vinen på 60% Barbera og 40% Nebbiolo og druerne er nøje udvalgt. Elegance, blødhed og frugt fra Barbera, kombineret med kraftfuldhed, struktur og tannin fra Nebbiolo, giver vinen en perfekt balance. Den er fadlagret og er tilmed fra 2015, som allerede nu betragtes som værende en super-årgang. Vinen har en værdi af 199,-.

Når du køber 6 fl. Toscanello, forærer Agostino dig samtidigt 1 flaske ”Sessant’anni” – endda i MAGNUM størrelse!
Samlet værdi = 1.093,- SPAR: 643,-.
BEGRÆNSET ANTAL – SÅ SKYND DIG!

Toscanello IGT

En af vores største succeser i Holte Vinlager. Den er lavet på 100% Sangiovese Grosso, som er hoveddruen i Toscana. Mest velkendte vine på druen er Brunello og Rosso di Montalcino. Vinen tåler
absolut sammenligning med disse. Den er klassificeret som IGT, hvilket er niveauet højere end Vino di Tavola – bordvin.

Den er flot sammensat; med en duft af mørke kirsebær, svesker og et tvist af mokka, og med en kraftfuld smag af modne røde bær, sorte blommer, krydderurt og egetræsvanilje. Tilpas afstemt tanninindhold fuldender vinen. Vi anbefaler, at du ilter vinen en halv times tid inden servering. Solide og krydrede retter, grillet kød, lam og kraftige oste (ikke skimmel), er perfekte ledsagere til denne vin.

IGT vine fra Toscana
IGT står for Indicazione Geografica Tipica og er en relativ ny klassifikation i italiensk vinlovgivning, der blev indført i 1992. Den blev indført da mange af landets bedste vine på det tidspunkt kun kunne skrive Vino di Tavola – bordvin – på etiketten, da vinene ikke levede op til DOC eller DOCG kravene. IGT-vine har ikke lige så stramme regler som disse. Druerne skal stadig dyrkes i et bestemt område, men det kan være fra et større område og fra forskellige sub-regioner. Og endelig er druesammensætning og lagring et frit valg.

Årgang 2008 fik BT-sølv, juli 2011.
Kommentar fra Tim Vollerslev "Frugtrig, behagelig, saftig kraftig rødvin. Flot lang smag af modne mørke bær, krydderurter, lidt sorte blommer, mørk chokolade og egetræsvanilje. Dejlig vin. Velegnet til kraftige lidt krydrede retter af eksempelvis grilstegt okse eller lam. Luftes gerne en halv time inden den drikkes".


Vis mere
Vis mindre

Toscanello + jubilæums magnum

450,00
   På lager
Antal
TypeRødvin
LandItalien
OmrådeToscana
VinhusProduttori di Govone
Flaskestørrelse600 cl.
VarenummerP12057013
Mest sete varer
Andre har også købt
Jacko's Shiraz
Jacko's Shiraz
Fra 130,00
R62 Alternative Red Blend
Dingo Hill  Shiraz/Merlot