Toscana-Kassen
Toscana-Kassen
Nogle vil mene at Toscana er paradis på jord, og sikkert er det, at man i Toscana finder nogle af verdens allerbedste vine, den bedste mad, den bedste renæssancekunst, historiske byer og monumenter, der bjergtager enhver. Når man tilmed også har et fantastisk klima og dejlige strande, så mangler der bare ikke noget…

I Holte Vinlager sørger vi for at kunne tilbyde dig vinene, og i denne fremragende smagekasse får du blandt andre fornøjelsen af Brunello di Montalcino, Vino Nobile di Montepulciano og Chianti Classico – topvinene fra Toscana.

God fornøjelse!

Kassen indeholder:


BR – Brunello – 2015 Brunello di Montalcino
Årgang 2015 er et af de sjældne Brunello-år, hvor fylde, dybde, friskhed og struktur går op i en højere enhed. Du får her oplevelsen af en dejlig drikkemoden Brunello, som vil egne sig rigtig godt til især oksekød og vildt.

Giv den gerne et par timers luft på karaflen og find de ekstra store rødvinsglas frem!

Nyhed

Chianti Classico – 2016 Castello di Verrazzano
Klassisk Chianti Classico med hovedvægten lagt på Sangiovese. Smagen er fyldig og karakterfuld, og der er flot sammenhæng mellem frugt og syre.

Castello di Verrazzano helliger sig økologisk vindyrkning - eksempelvis tyndes der ud blandt druerne for at få et mindre, men bedre udbytte.

Økologisk

Ebrius – 2018 Governo IGT
Vinen er til dig der elsker en vin med fylde, fedme, friskhed og kompleksitet. Vinen byder på en fantastisk smagspalet af især kirsebær, brombær, chokolade og urter. Den er koncentreret, harmonisk og tilpas krydret. Til sidst byder vinen på en lang, behagelig og meget afrundet eftersmag.

Luca Maroni - 98/99 point

Ca’ del Toscanello IGT – 2018 Produttori di Govone
For nogle kan det tage lidt tid at lære at elske Sangiovese-druen. Svært i begyndelsen, men pludselig falder alle brikker på plads, og du vil til evig tid beundre den sofistikerede drue. Toscanello er en pragtfuld vin og et mønster eksempel på en klassisk Toscana-vin.

Bestseller

San Salvagio – 2017 Vino Nobile di Montepulciano DOCG
Den skønne frugt i Sangiovese-druen kommer flot til udtryk i vinen, der er kompleks, tør, krydret og temmelig spændende! En lækker koncentration med silkebløde tanniner, munder ud i en lang og elegant eftersmag.

Perfekt vin til oksekød, vildt og modne oste. Server gerne vinen ved cirka 16-18 grader.

Dogajolo – 2018 Carpineto
Lækkerbisken lavet på Sangiovese og Cabernet Sauvignon. Dogajolo kombinerer kraften og den dybe farve fra en ung vin, med elegance og balance fra fadlagringen. Frisk bærfrugt og en let krydring giver vinen en skøn karakter.

Et sikkert valg til efterårets vildtretter, krydrede simreretter og modne oste.

”Den lille supertoscaner”
Vis mere
Vis mindre

Toscana-Kassen

Før 974,00
675,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
LandItalien
OmrådeToscana
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
TypeRødvin
Læs pdf-folderToscana
Se video
VarenummerSK092
Mest sete varer
Andre har også købt
Alsace-kassen
Alsace-kassen
Før 785,00
599,00
San Marco Toscana Rosso
Chablis Victor Berard