Toscana-kassen
Toscana-kassen
Nogle vil mene at Toscana er paradis på jord, og sikkert er det, at man i Toscana finder nogle af verdens allerbedste vine, den bedste mad, den bedste renæssancekunst, historiske byer og monumenter, der bjergtager enhver. Når man tilmed også har et fantastisk klima og dejlige strande, så mangler der bare ikke noget…

I Holte Vinlager sørger vi for at kunne tilbyde dig vinene, og i denne fremragende smagekasse får du blandt andre fornøjelsen af Vino Nobile di Montepulciano, Chianti Classico og en helt forrygende ”supertoscaner”.

God fornøjelse!

Kassen indeholder:

Carpineto Originale – 2018
Vinen er kendetegnet ved at den har en god portion frugt, der er flot kombineret med et let strejf af egetræ. Den er fyldig og en anelse fed, uden at være kraftig, og så er den en tand mere frugtig og knap så tør, end normalt for en Toscana-vin.

Velegnet til de fleste anledninger – både til og uden mad.

Navigatore Chianti Classico – 2017 Castello di Verrazzano
Herlig vin fremstillet i moderne og frugtrig stil. Smagen er tør, fyldig og samtidi med stor finesse. Duft og smag giver antydninger af sorte kirsebær, blommer og krydrede toner, og smagen forbliver livlig og vedvarende gennem den lange eftersmag.

God til lam og oksekød.

Vino Nobile di Montepulciano DOCG – 2017 San Salvagio
Den skønne frugt i Sangiovese-druen kommer flot til udtryk i vinen, der er kompleks, tør, krydret og temmelig spændende! En lækker koncentration med silkebløde tanniner, munder ud i en lang og elegant eftersmag.

Perfekt vin til oksekød, vildt og modne oste. Server gerne vinen ved cirka 16-18 grader.

Farnito – 2015 ”SUPERTOSCANER”
Sublim vin fra Carpineto! Ren Cabernet Sauvignon med stor koncentration og kompleksitet. Her kan du opleve hvorfor, at de såkaldte supertoscanere har opnået kultstatus blandt mange vinelskere.

Vi anbefaler at den iltes på karaffel i en times tid, for så vil den være fantastisk til en saftig bøf eller oksesteg.

Wine Spectator - 94 point

Ebrius Governo IGT – 2018
Perle fra Toscana lavet på Sangiovese og tørrede Merlot-druer. Vinen er til dig der elsker en vin med fylde, fedme, friskhed og kompleksitet.

Vinen byder på exceptionel rigdom i smagen med noter af kirsebær, brombær og grape. På trods af den sublime koncentration er vinen harmonisk og tilpas krydret.

Berliner Wine Trophy - Guldmedalje
Luca Maroni - 98 Point

Verrazzano Rosso – 2018
Her får du en skøn vin der præges af røde frugter og blomster. Det er en venlig og behagelig vin, der vil egne sig rigtig godt til det moderne ”fusionskøkken”.

Vi har forhandlet Verrazzanos vine i over 30 år - klassisk Chianti-stil, og siden 2014 økologiske vine hele vejen rundt.

Vis mere
Vis mindre

Toscana-kassen

Før 865,00
650,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandItalien
OmrådeToscana
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
TypeMix-kasse
Læs pdf-folderToscana kassen
Se video
VarenummerSK0107
Mest sete varer
Andre har også købt
En Verden af Hvidvin
En Verden af Hvidvin
Før 774,00
595,00
Rosé Gourmet
Rosé Gourmet
Før 716,00
575,00
Piemonte-kassen
Piemonte-kassen
Før 955,00
699,00