Toscana
Toscana
Toscana regnes blandt de allervigtigste vinregioner i verden, og omfatter hele syv DOCG'er (Italiens højeste klassificering), deriblandt Chianti, Brunello di Montalcino og Vino Nobile di Montepulciano. Disse vine er ofte ret kostbare, men går man lige et skridt ned af rangstigen er det heldigvis også muligt, at få nogle fantastiske smagsoplevelser.

Det er lige præcis hvad du får med denne veloplagte smagekasse. Kvaliteten på vinene er i top og prisen er superskarp - du sparer hele 246 kroner!


Smagekassen indeholder:


Quotidiano – Gattavecchi
Italiensk kultur på flaske. Vinen er lavet på druer fra gamle vinstokke blandet med nyplantede vinstokke. Det giver en blød og behagelig oplevelse, og en vin med karakter af Toscana: varm, solmoden og krydret af lavendel og rosmarin.

Rigtig god til lettere kød- og pastaretter.

Ca' del Toscanello IGT – Produttori di Govone
Vinen er lavet på Sangiovese Grosso, som er hoveddruen i Toscana. Mest velkendte vine på druen er Brunello og Rosso di Montalcino, og denne vin tåler absolut sammenligning med disse. Den er klassificeret som IGT, hvilket er niveauet højere end Vino di Tavola – bordvin.

Giv gerne vinen et par timers luft og nyd den til solide, krydrede retter, grillet kød eller modne oste.

Rosso di Montepulciano – Gattavecchie
Super Sangiovese! I munden er den lækker silkeblød med lag-på-lag af røde bærnoter. Forfriskende finish med nuancer af skovbund, mineralitet og urter.

Vinen er en perfekt allrounder og vil være særdeles velegnet til oksekød, pasta, pizza, charcuterie, svampe og oste.

Dogajolo IGT – Carpineto
Dogajolo er en lækkerbisken med stor detaljerigdom, intensitet og overflod af nuancer. Vinen er meget velstruktureret og har en behagelig lang eftersmag.

Et sikkert valg til efterårets vildtretter, krydrede simreretter og modne oste.

”Den lille supertoscaner”

Navigatore Chianti Classico – Castello di Verrazzano
Herlig vin fremstillet i moderne og frugtrig stil. Smagen er tør, fyldig og samtidig med stor finesse. Duft og smag giver antydninger af sorte kirsebær, blommer og krydrede toner, og smagen forbliver livlig og vedvarende gennem den lange eftersmag.

God til lam og oksekød.

Ebrius – Governo IGT
Perle fra Toscana lavet på Sangiovese og tørrede Merlot-druer. Vinen er til dig der elsker en vin med fylde, fedme, friskhed og kompleksitet. Vinen byder på exceptionel rigdom i smagen med noter af kirsebær, brombær og grape. På trods af den sublime koncentration er vinen harmonisk og tilpas krydret. Den lange behagelige eftersmag er elegant indrammet af silkebløde tanniner, der aldrig bliver bitre.
Vis mere
Vis mindre

Toscana

Før 745,00
499,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandItalien
OmrådeToscana
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
VarenummerSK0107
Mest sete varer
Smagen af Forår
Smagen af Forår Før 795,00
499,00
Fontaine du Sud
Fontaine du Sud Fra 69,00
Anniversario
Anniversario Fra 49,00
Toscana
Toscana Før 745,00
499,00
Andre har også købt
Syrah/Grenache
Syrah/Grenache
Før 741,00
499,00
En Verden af Hvidvin
En Verden af Hvidvin
Før 785,00
598,00
Italien Rundt
Italien Rundt
Før 794,00
595,00