Silvia Cellars Three Barrels Blend
Silvia Cellars Three Barrels Blend
Antonio Silvia laver først tre separate vine på henholdsvis Zinfandel, Syrah og Cabernet Sauvignon. Så tager han lige dele af hver vin, blender dem og frembringer et spændende og yderst velsmagende resultat.  
Kombinationen af klassisk amerikansk Zinfandel blandet med den robuste og let krydrede Syrah og den tunge mørke frugtbombe Cabernet Sauvignon, går her op i en højere enhed.

Vinen dufter af mørke bær, efterfulgt af rig frugt, med en lang og struktureret finish. I smagen er der aromaer af blåbær, ribs, støvet jord og mineralske nuancer. Drik gerne vinen til oksekød, gryderetter og kød fra grillen.

Silvia Cellars:

Silvia Cellars er en familieejet vingård, med Antonio Silvia i spidsen. Inspirationen kommer fra Antonios hjemland, Italien, og kombinationen af traditionelle vindyrknings metoder og det californiske klima, har defineret missionen: produktion af højkvalitetsvine i begrænsede mængder, fra Californiens bedste vinmarker - til fornuftige priser. Silvia Cellars ejer selv vinmarker, men køber også druer fra cirka 10 forskellige vinavlere - som alle er anerkendte for deres ekspertise og kontinuerlige kvalitet.
Vis mere
Vis mindre

Silvia Cellars Three Barrels Blend

   På lager
Antal
Alc %15%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusSilvia Cellars
Årgang2014
DruerCabernet Sauvignon
Syrah
Zinfandel
SmagsretningFyldig
Krydret
Tør
Velegnet tilSimre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Steg af okse
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531463
Mest sete varer
Smagen af Forår
Smagen af Forår Før 795,00
499,00
Fontaine du Sud
Fontaine du Sud Fra 69,00
Anniversario
Anniversario Fra 49,00
Toscana
Toscana Før 745,00
499,00
Andre har også købt
Silvia Cellars Chardonnay
Silvia Cellars Zinfandel
Charles & Charles Zinfandel