Thörnicher Riesling Kabinett Trocken
Thörnicher Riesling Kabinett Trocken
Frisk, klar og mineralsk duft med toner af citrus. I smagen er den fyldig og tør med frisk smag af citrus og grape afsluttet med en fin syre. Den har en god frugtfedme og dejlig længde i eftersmagen. Drik den til asiatiske retter, fisk eller kylling. 


5 stjerner på flaskehalsen.nu, april 2019:
"Der er noget dejligt og fyldigt over førsteindtrykket fra denne Riesling fra Mosel-området. En skøn intro på en vin, der holder sig i en meget fornuftig prisklasse, og smagsmæssigt formår den at holde balancen imellem at være sprød og ren – og alligevel lang og fyldig. Det gør den til en rigtig fin hvidvin – ikke mindst når prisen tages i betragtning."

Årgang 2015 fik:
4 stjerner i SPIS BEDRE julie 2016, med følgende kommentar: "Gode tyske kvaliteter med en mineralsk aroma med hvid pære, lime og hvide blomster. I munden er der masser af honning, melon, gule æbler, gule stikkelsbær og pære. En sprød og venlig Moselvin fuld af frugt og integreret sødme og syre. En rigtig darling, der kan gøre de fleste selskaber glade."

Kommentar: "Forfriskende Riesling med Cox Orange æbler i næsen og forfinet mund med sart bitterhed og mineralske noter i den lange intensive eftersmag. Godt køb." 

Tidligere årgange har fået følgende anmeldelser
• 6 stjerner i EB og kåret som bedste vin.
• Topanmeldelse i Børsen, da de blindsmagte 117 forskellige tyske Rieslinger
• 5 stjerner i Vinavisen

Seneste anmeldelse i Ekstra Bladet: "Rimelig fyldig og meget frugtig Riesling med en smule sødme. Fersken, modne æbler, citrus og flint i smagen. En flot balance og god vin til terrassen eller til laks. Fem pæne stjerner. GODT KØB"


Omtale af tidligere årgange:
Kilde: http://ekstrabladet.dk/kup/testogtj... 

I 1628 arvede familien Ludwig er lille stykke land i Thörnich, ved Mosel-floden. Allerede dengang grundlagdes Weingut Gebrüder Ludwig og i dag – næsten 400 år og mange generationer senere – driver Meike og Thomas Ludwig vingården videre med stor passion og lidenskab. Cirka 10 hektar land beplantet med vinstokke på stejle, skiferholdige sydsydvest vendte skråninger, har Ludwig til rådighed og man har valgt at specialisere sig i Riesling vine. Man dyrker dog også andre druer, men det er især deres Riesling vine der udmærker sig ved at have en utrolig flot og indsmigrende karakter.

Hos Weingut Gebrüder Ludwig tilstræbes det, at man i vinfremstillingen går efter den højeste kvalitet ved hjælp af naturlige midler og som Thomas siger: ”Så meget som nødvendigt – så lidt som muligt.”

I disse år oplever Mosel den måske største koncentration af unge, ambitiøse og talentfulde vinmagere i sammenligning med resten af vintyskland. Unge, der målrettet og kompromisløst brænder for den fremragende og forførende moderne-klassiske Mosel-stil. Meike og Thomas er symboler på netop dette og vi anbefaler dig at prøve deres vine!

Vis mere
Vis mindre

Thörnicher Riesling Kabinett Trocken

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Alc %12%
LandTyskland
OmrådeMosel
VinhusWeingut Gebr. Ludwig
Årgang2017
DruerRiesling
SmagsretningTør
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Asiatisk
Kylling
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01231003
Mest sete varer
Andre har også købt
G3 Grauburgunder
G3 Grauburgunder
Fra 110,00
Riesling Feinherb
Riesling Feinherb
Fra 85,00
Ebrius Governo IGT
Ebrius Governo IGT
Fra 79,00