Terre de Brume
Terre de Brume

Value-for-money fra Languedoc.


Virkelig flot vin til prisen. Her er beviset på at en fransk kvalitetsvin ikke behøver at være dyr. Det er en lækker sydfransk perle, der med sin lidt fede frugt, krydderier og en lang blød og venlig eftersmag, vil begejstre de fleste.

Anmeldelser:

Vinavisen.dk - 5 stjerner på vinavisen, marts 2020:
"Vellavet rødvin, der rammer hele munden med sin gode frugt, peber og noter af vilde urter. Vinen er lavet på druerne Grenache Noir og Syrah."

Terre de Brumes karakter:

Dufter herligt landligt og er kraftfuld og potent i smagen med en god portion sorte bær, et skud lakrids, kaffegrums og en hel del Virginia pibetobak. Robust og rustik vin med styrke og muskler. Tydelige tanniner og høj, mærkbar alkohol.

Hvad er vinen velegnet til?

Terre de Brume er en perfekt allround-vin. Den går til stort set alt, og vil også være herlig uden mad til.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på Grenache og Syrah.

Languedoc:

Languedoc er verdens største vindistrikt og det bærer området tydeligt præg af. Størstedelen af befolkningen arbejder i vinindustrien og der lægges stor vægt på turisme og imødekommenhed hos vinavlerne. Derfor må du ikke snyde dig selv for et besøg på en vingård eller to. Her er de lokale vinbønder altid gæstfrie og ofte byder de også på en bid brød.

Storladen natur, søvnige småbyer, sol fra en skyfri himmel og kølig vin kombineret med lokal gastronomi og afslappet livsstil - det er du også garanteret i Languedoc. Alt det som vi kender fra Provence fås også i Languedoc - ganske vist med mindre glamour, men hvor du får mere for pengene, og livsstilen er mindst lige så hyggelig og afslappet. Og i øvrigt en af franskmændenes egne top-3 destinationer.

Helt specielt er området omkring saltvandssøen Bassin de Thau, i daglig tale bare kaldet Étang. Mens havnen har travlt med store landinger af tun og blæksprutter fra havet, så bruges Étang til opdræt af østers og muslinger, som nydes på en af de mange restauranter ved kanalkajerne.

Kort sagt - er du til kulinarisk ferie i et vin-slaraffenland, så er Languedoc en fremragende anbefaling


Vis mere
Vis mindre

Terre de Brume

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,5%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
Årgang2014
DruerSyrah
Grenache Noir
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Velegnet tilAperitif/uden mad
Charcuteri
Tapas
Ostebord
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
vinavisen.dk
VarenummerT00531591
Mest sete varer
Andre har også købt
Ardèche Pinot Noir
Barbera D'Asti DOCG
Romate Brandy Solera Reserva