Syrah/Grenache
Syrah/Grenache

Hvor godt kender du egentlig druerne Syrah og Grenache?

Med denne forrygende smagekasse sætter vi fokus på de to druesorter, når de dyrkes og vinificeres i Frankrig. Du får smagt to vine der er lavet på ren Syrah, to vine lavet på ren Grenache, og så to vine hvor de to druer er flot kombineret med hinanden.

Netop disse to druer er meget ”trendy” for øjeblikket, og vi kan se på vores salgstal, at der er stor interesse for vine lavet på Syrah, Grenache – og i en blanding.!

Smagekassen indeholder:


Saint Joseph – Cave Saint Desirat
Syrah
Vinen er særdeles aromatisk og smagfuld, men ikke direkte kraftig. I stedet er det de modne - nærmest polerede tanniner der spiller og skaber en imponerende lækker balance i vinen. Den vil især brillere i selskab med solide kødretter.

Det er en vin der vil være et glimrende alternativ til de endnu dyrere vine fra Côte Rôtie og Hermitage.

Syrah les Èpices – Domaine les Yeuses
Syrah
Fremragende rødvin! Kun de bedste druer fra de ældste vinstokke er blevet brugt.

Smagen byder på stor koncentration af modne sorte frugter, kirsebær og brombær. I eftersmagen opdages også noter af sød lakrids og karamel. Dette giver vinen en fløjlsblød og en meget harmonisk helhed. Ideel vin til årstidens simreretter og krydrede kødretter.

Grenache Noir – Vieilles Vignes
Grenache
duften byder vinen på frisk frugt og lækre provencalske krydderier. I smagen er den dyb og imødekommende med masser af moden kirsebær, og til sidst fine peberstrejf i en flot lang finish.

Det er en virkelig velsmagende rødvin der har pondus nok til at klare enhver udfordring fra tilberedninger med oksekød, lam og vildt.

Grenache Grandiose – Mur-Mur-Ium
Grenache
Klasse-vin fra Ventoux. Smagen præges af modne sorte bær, mørk chokolade, markchampignon og provencalske krydderurter. En lang og blød eftersmag afslutter vinen perfekt.

Det er en fremragende vin til madretter med gods i – prøv den eksempelvis til forloren hare, mørbradgryde med paprika, bacon og champignon eller til nogle gode saftige bøffer fra slagteren.

5 stjerner & GODT KØB i Ekstra Bladet
5 stjerner på vinavisen.dk

Château de Caladroy – Vieilles Vignes
Grenache & Syrah
Et lille mirakel fra Sydfrankrig. Lige fra begyndelsen er vinen utrolig indbydende og saftspændt. Frugten er rig og moden med en dejlig lys og nærmest vibrerende friskhed. Der er masser af brombær, mørke kirsebær og mokka, som går igen i smagen.

Vinen understreger og bekræfter hvorfor, at årgang 2015 bliver betragtet som den bedste i nyere tid - især i Frankrig.

Terre de Brume – Languedoc
Grenache & Syrah
En af vores helt store kundefavoritter er endelig på lager igen - bedre end nogensinde før. Skønt moden og behagelig fyldig. Den lidt fede frugt går flot i harmoni med masser af krydderier og varme, og så afsluttes den af en lang blød og venlig eftersmag.

Vinen egner sig til stort set alt og den vil også være en fornøjelse at drikke uden mad til.
Vis mere
Vis mindre

Syrah/Grenache

Før 741,00
499,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandFrankrig
DruerSyrah
Grenache Noir
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
TypeMix-kasse
Læs pdf-folderSyrah/Grenache
VarenummerSK0105
Andre har også købt
Tyskland/Østrig
Tyskland/Østrig
Før 756,00
595,00
Italien Rundt
Italien Rundt
Før 794,00
595,00
Principato Pinot Grigio