Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du tilbud og nyheder direkte til din mail!
Sydfranske Fristelser
Sydfranske Fristelser

Smagekassen indeholder:


Chapelle de la Bastide
”Den lille Chablis”. Vinen har været en af vores bedst sælgende hvidvine i snart 10 år. Selvom at vinen ikke kommer fra Bourgogne, tillader vi os alligevel at drage sammenligning med en traditionel Chablis – smag den selv og du vil give os ret!

Beauvignac Rosé
Fyldig og karakterfuld rosé fra Languedoc. Foretrækker du en rosé som smager af noget, så er denne lige noget for dig. Den er tilpas krydret og har en behagelig lang eftersmag. Prøv den gerne til kødretter og fjerkræ.

Domaine Les Yeuses
Fremragende rødvin lavet på 100% Syrah - kun de bedste druer fra de ældste vinstokke er blevet brugt. Samme vin blev i årgang 2014 kåret til BEDSTE RØDVIN blandt 700 forskellige vine fra Languedoc. Årgang 2015 er lavet på præcis samme metode og kvaliteten er mindst lige så god!

Château de Fauzan
Vi har udnævnt denne vin til ”Årets Rødvin” - simpelthen fordi den smager formidabelt! Den er smukt sammensat, så både frugt, krydderi og tanniner går op i en højere enhed. Perfekt til årstidens simreretter eller smagfulde oste.

Château la Bastide
Besnærende vin fra Corbiéres - 87/100 point af Robert Parker! Vinen er kraftig, solid og med tydelige bærnoter og provencalske krydderier i smagen. Giv den gerne en times luft inden servering og nyd den for eksempel til en krydret gryderet med bagte rodfrugter til.

Ardèche Buis d'Aps
Normalt forbinder man ikke Pinot Noir med Rhônedalen. Ikke desto mindre, så får du her en meget velsmagende og delikat Pinot Noir vin. Den har duften af god Bourgogne, og i smagen er den indsmigrende bløde frugt, med lidt mere fedme og blødhed, som vi kender fra de oversøiske Pinot Noir vine.

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Ô d'Yeuses 2015.
Vis mere
Vis mindre

Sydfranske Fristelser

499,00
TypeRosé
Rødvin
Hvidvin
LandFrankrig
OmrådeSydfrankrig
VinhusMix-kasse
VarenummerSK0086
Mest sete varer
Andre har også købt
Smag på Pinot Noir
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
399,00
Terre Dell `Isola Grillo IGT
0 Indkøbskurv