Sydamerika
Sydamerika
Sydamerika er i disse år den hurtigst voksende vinproducerende verdensdel. Især Chile og Argentina frister vinelskere over hele verden med gode vine til yderst fornuftige priser. I denne smagekasse er vi stolte af at kunne præsentere dig for vores nye vin-serie, OBSERVER, fra Chile. Fantastiske vine med stor velsmag og dybde. Desuden har vi også krydret kassen med to formidable vine fra Argentina. Oplev her hvorfor vinene fra Sydamerika er blevet så populære – og så til en super skarp pris!

Smagekassen indeholder:Chardonnay – 2016 Chile
Klassisk Chardonnay fra Chile: Her er det lykkedes vinbonden at få fedme og syre til at balancere perfekt, hvilket resulterer i en herlig hvidvin med frugtige nuancer af fersken og melon. Særdeles velsmagende vin med et cremet og silkeblødt udtryk. Lækker som aperitif, men også meget velegnet til fisk, salater og kylling.

Pinot Reserve – 2018 Chile
Vinen har en flot blank, rubinrød farve. I duften finder man røde bær og blomster samt et strejf af vanilje fra fadlagringen - elementer der går igen i smagen. Det er en meget elegant vin i flot balance, som er fyldig uden at være kraftig - og nærværende uden at være påtrængende. Nyd den gerne ved 15-17 grader til fjerkræ og fuglevildt eller kalvekød.

Merlot Private Reserve  – 2017 Chile
Chile kan noget med rene Merlot-vine: Vinen er pakket med rig frugt med aromaer af brombær, solbær og et delikat strejf af krydderurter og sort peber. Smagen er fyldig og saftig med silkebløde tanniner i eftersmagen. Let drikkelig og stadig med stor karakter. Perfekt til fx kalvekød eller gode pastaretter.

Malbec Oak – 2013 Argentina
Vi har længe været på jagt efter en ”rigtig” argentinsk Malbec-vin. En med masser af power, krydderi og kant. Den har vi nu fundet! Druerne er nøje udvalgt og håndplukkede. De høstes i den sidste uge af marts og den første uge af april, for at opnå optimal modenhed. Det er en seriøs vin og en fremragende eksponent for argentinsk Malbec-vin. Nyd den gerne til oksekød, vildt og modne oste.

Syrah/Cabernet Sauvignon – 2016 Chile Grand Reserve
Denne blanding af Syrah og Cabernet Sauvignon er lykkedes til fulde. Vinen har karakter af begge druer og dette blend giver en dejlig imødekommende duft af moden frugt, og smagen fuldender oplevelsen med de gode krydrede toner. Giv den gerne noget luft og nyd den til vinterens smagfulde simreretter eller til et veldækket tapasbord.

Cabernet Sauvignon Oak – 2013 Argentina
Vinen smager fremragende til vildtkød. Fx steg af krondyr eller vildsvin vil smage forrygende sammen med vinen. Hæld den gerne på karaffel 1-2 timer inden servering og nyd den ved cirka 16-18 grader. Correas-familien kom til Argentina i 1500-tallet. Man begyndte på vinfremstilling i 1860, og fra 1930-erne kom de på lystavlen som værende én af de førende argentinske vinhuse.
92 point af James Suckling
5 stjerner og GODT KØB i EB
Vis mere
Vis mindre

Sydamerika

Før 655,00
475,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse6x 75 cl.
VarenummerSK0094
Mest sete varer
Château Laussac
Château Laussac Fra 59,00
Edizione
Edizione Fra 200,00
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen Før 622,00
450,00
Alsace
Alsace Før 914,00
699,00
Sommerkassen
Sommerkassen Før 752,00
499,00
Andre har også købt
Saronsberg Smagekasse
Saronsberg Smagekasse
Før 1.163,00
695,00
Barbera D'Alba Superiore
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Før 622,00
450,00