St. Felix Blanc
St. Felix Blanc

Frisk og karakterfuld sommerhvidvinI Languedoc finder man nogle af Frankrigs mest velsmagende og prisbillige hvidvine. Her i dette område, der ligger mellem Rhône-deltaet og Spanien, opdages et tæppe af vinmarker. Vi anbefaler dig at prøve denne herlige mundgodte fra vores mangeårige leverandør, Domaine Les Yeuses.

St. Felix' karakter:

Vinen har en lys farve med grønne nuancer. Duften er elegant og frisk, og har et mildt strejf af mint, hvide blomster og cedertræ. Smagen er velafbalanceret og tørstslukkende og byder på tydelige noter af hvidt frugtkød, som umoden fersken.

Hvad er vinen velegnet til?

St. Felix egner sig virkelig godt til skaldyr og fisk fra grillen.

Sådan er St. Felix fremstillet:

Druerne høstes ved maksimal modenhed for at bevare den aromatiske autencitet. Efter gæring presses druerne i en lufttæt presse, og derefter sker en kold bundfældning af saften. Herefter fermentering under kontrolleret temperatur ved 15 ° C. Vinen ligger til sidst på ståltank i seks måneder.

Om producenten:

Domaine Les Yeuses i Languedoc dækker et areal på 70 hektar land. Landskabet her er kuperet og jordbunden er meget kalkholdig. Vinmarkerne er under maritim indflydelse med kølig morgen tåge fra Middelhavet og det, i kombination med høje temperaturer om dagen, er optimale betingelser for druerne. Hos Domaine Les Yeuses lægger man stor vægt på kvalitet – og man har blandt andet et ønologisk laboratoriehold ansat til at rådgive dem under høsten og analysere druerne op til denne, for at opnå perfekt modenhed i druerne.
Vis mere
Vis mindre

St. Felix Blanc

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %12,5%
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc
VinhusDomaine Les Yeuses
Årgang2018
DruerSauvignon Blanc
Vermentino
SmagsretningFrugtig
Tør
Frisk
Velegnet tilSkaldyr
Fisk fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00631039
Mest sete varer
Andre har også købt
Alsace Pinot Gris
Pinot Gris Orangevin
Château de la Chesnaie Muscadet Sur Lie