Sommerkassen
Sommerkassen
Sommeren står for døren! De høje temperaturer og den pulserende sommerstemning er lig med hygge, afslapning og naturligvis konsumering af fantastiske vine. Vi har derfor sammensat et ganske forrygende miks af lækre sommervine til dig: To hvide og en rosé til hygge på terrassen, eller til mad som skaldyr, fisk og salater. Og så tre rødvine der vil egne sig særdeles godt til kød fra grillen og andre smagfulde middagsretter. Og som rosinen i pølseenden giver vi dig som bonus en flaske rosévin mere – i magnumstørrelse!

God fornøjelse!

Smagekassen indeholder:Muscadet Sur Lie – Château de la Chesnaie
Det er ikke så ofte, at man smager en Muscadet Sur Lie, men her får du en virkelig god en af slagsen. Den har sin friske smag fra druen Melon de Bourgogne, og et strejf af gærsmag fra fadgæringen på bundfaldet (sur lie). Dertil en lille rest af CO2, som giver en forfriskende prikken på tungen. Prøv den eksempelvis somledsager til en frokost.

Vermentino – Languedoc
For at bevare de karakteristiske kendetegn ved Vermentino-druen, høster man dem ualmindeligt sent. Det resulterer i en frugtig bouquet af eksotiske citrusfrugter. Smagen er frisk og velafbalanceret og har en livlig eftersmag med grapefrugt. Vinen kan nydes uden mad til, men vil også være formidabel til skaldyr, fisk og salater.

St. Felix Rosé  – Languedoc
Denne rosé er en rigtig charmør!

Den er lavet på de klassiske druer Grenache og Cinsault, og tilsammen frembringer de en forfinet og meget velsmagende rosévin. Smagen er tør og let krydret. Prøv den til lette kødretter, kylling eller fisk. Fungerer også appetitvækkende som aperitif!

Ardéche – Pinot Noir
Normalt forbinder man ikke Pinot Noir med Rhônedalen. Ikke desto mindre, så får du her en meget velsmagende og delikat Pinot Noir vin. Den har duften af god Bourgogne, og i smagen den indsmigrende bløde frugt, med lidt mere fedme, som er resultatet af varmere himmelstrøg og flere solskinstimer.

Laudun – Côtes du Rhône Villages
Laudun er historisk set en højborg inden for vindyrkning. Romerne efterlod et storslået aftryk efter deres besættelse af området: Cæsars lejr! Denne vin får styrke og afrunding fra Grenache, en blomsterbuket fra Syrah og en aromatisk vedholdenhed fra Mourvèdre. En udsøgt fornøjelse til mellemfyldige retter!

Serre – Susumaniello
Topvin fra Syditalien, lavet på den lokale og sjældne drue Susumaniello, som de legendariske direktør og vinmager Angelo Maci er stor forkæmper for. Fyldig smag med masser af frugt og krydderier, og en dejlig blød finish med velintegreret fadpræg og delikate krydderier.Som skabt til grillet kød!

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Paul Blisson – Côtes du Rhône Rosé 150 cl. Magnum
Vis mere
Vis mindre

Sommerkassen

Før 752,00
499,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse600 cl.
VarenummerSK0097
Andre har også købt
Roger Perrin Côtes du Rhône Fruité
West Coast Tasting
West Coast Tasting
Før 844,00
695,00
Jas des Oliviers Rosé