Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du tilbud og nyheder direkte til din mail!
Smagen af Sommer
Smagen af Sommer

Smagekassen indeholder:


Lad os præsentere dig for smagekassens 7 herlige sommervine:

Origine Spumante – Valdobbiadene
Lys, strågul farve med grønlige nuancer. Meget fin og frugtagtig aroma der spænder fra blomster til duften af grønne æbler. Smagen er lang og vedvarende og afsluttes af en behagelig let-sød eftersmag. Herlig velkomstvin, som også vil begå sig særdeles godt til lette forretter, skaldyr og fisk.

Nyd den gerne ved cirka 6-8 grader.

Chardonnay Private Reserve – Curis Valley
Denne herlighed har en aromatisk og kompleks bouquet med noter af mandarin og tørrede frugter. Smagen er frisk med en livlig syre, god struktur og mineralske noter. Tilpas fedme gør vinen til en perfekt ledsager til al slags fisk, pastaretter og salater.

Også lækker som aperitif!

Grenache Rosé – Beauvignac
Vi har udnævnt denne lækre rosévin til vores ”Årets Rosévin” – simpelthen fordi den har alle de rette egenskaber: farven er flot lys med let rosa skær. Duften oser af sommer med sin friske frugt, især kirsebær og hindbær. Smagen er henførende og strutter af velbehag.

Serveringsforslag: Nyd den uden mad eller til salater, lyst kød, fisk og skaldyr. Lækkert!

Breuer Weiss – Stefan Breuer
Charmerende hvidvin fra det sydtyske: Et anderledes blend af druerne Riesling, Silvaner og Bacchus, gør denne vin til en spændende og vanedannende oplevelse! Den er tør men i den frugtrige- og lidt eksotiske stil, der gør den perfekt som hyggevin, asiatisk inspirerede retter eller til lettere fiskeretter.

Vindruen Bacchus er i øvrigt en krydsning mellem Riesling, Silvaner og Müller-Thurgau.

Rosso Langhe – 2013 Virna
Fra vores fantastiske Barolohus Virna, kommer denne Rosso Langhe. Den produceres af druerne Barbera d’Alba, Nebbiolo og Dolcetto. Vinen lagres i små amerikanske egetræs tønder i seks måneder, herefter flere måneder på flaske før den frigives til salg. I duften er der aromaer af kirsebær, tobak og en snært af vanilje fra fadlagringen. En vin med stor fylde og personlighed.

Et sikkert hit til kød fra grillen!

Fontaine du Sud – 2010 Reserve
Vinen har en lækker koncentration af mørke bær i duften og en flot balance i frugt- og syreforhold. Smagen er en lækkerbisken med fine krydderier af peber og lakrids. Den velkendte fede, varme frugt, som kendetegner vinene fra Sydfrankrig, afslutter vinen med en behagelig blød finish.

Den kan nydes uden mad med stort velbehag, men vil også være ideel til traditionelle middagsretter.


Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 magnumflaske (150 cl) Paul Blisson Rosé.
Vis mere
Vis mindre

Smagen af Sommer

599,00
TypeRosé
Rødvin
Hvidvin
Mousserende
DruerMix-kasse
VarenummerSk0089
Mest sete varer
Andre har også købt
Roc de Candelon
Roc de Candelon
Fra 60,00
Barbera d'Alba Superiore
Sangaetano Primitivo di Manduria
0 Indkøbskurv