Smagen af Forår
Smagen af Forår
Ventetiden er forbi – nu er det endelig blevet forår! I Holte Vinlager føler vi os ret sikre på, at vi har masser af sol og lune temperaturer i vente og derfor har vi lavet en veloplagt smagekasse til dig, som er skræddersyet til foråret.

I kassen finder du en hvidvin, en rosévin og fire rødvine. Udover dem får du som bonus en super lækker sicilianer - endda i magnumstørrelse!

Prisen er yderst fordelagtig og du sparer hele 296 kroner!

Smagekassen indeholder:


Bulletin Chardonnay – Australien
Frisk, halvtør og læskende hvidvin. Duft og smag præges af pære og et strejf af lime. Vinen egner sig til det meste og kan også nydes uden mad. Prøv den gerne til skaldyr, laks, salater, kylling og milde oste.

Serveres direkte fra køleskabet.

Moment de Plaisir – Languedoc
Forlaget Smag:
“Et øjeblik til glæde – ja, det er den egentlig. Blød, mild, ren i sin milde jordbærsmag, med pæn feminin krop og lækre, bløde former. Bærsmagen er ren, syren beskeden, men kroppen gør den til en alsidig madvin, der ogsåkan skabe hygge.”

Mondial Rosé Wine Sølvmedalje

Pinot Noir – Chevalier de Caylus
Herligt eksempel på en elegant, saftig og letløbende Pinot Noir fra det varme sydfranske klima. Vinen er frisk, velafbalanceret og mellemfyldig med aromaer af røde kirsebær, hindbær og skønne sydfranske ”garrigue”-urter, som timian, oregano og rosmarin.

Den er tør uden at snerpe og så har den en dejlig blød eftersmag.

Barbera d'Alba Superiore – Piemonte
Denne fantastiske rødvin er blevet tildelt vinbøndernes egen guldmedalje – det sker kun når vinen er exceptionel god. Det er en vin med lækker bærfrugt, god fylde og så et karakteristisk fadpræg, som producenten er kendt for.

Findes der en vin som alle vil elske, så kunne det godt være denne!

Monferrato DOC – Piemonte
Forrygende rødvin fra vores mangeårige leverandør, Produttori di Govone. Smagen er rig og nærmest cremet med bløde, modne tanniner, og en blød behagelig eftersmag. Monferrato DOC er en fremragende vin til simre-kødretter, steg af gris eller okse – og så er den også helt perfekt til ostebordet.

Señorio de los Llanos – Reserva
Velsmagende spanier med en ekspressiv og udviklet duft af egetræ, kaffe, svesker, tobak og et strejf chokolade. Smagen er blød og krydret med noter af vanilje, tørret frugt og krydderier.

Vinen vil være supergod til mellemfyldige kødretter - eksempelvis en saftig kotelet med flødesauce og ristede kartofler.

Vini Mundus Sølvmedalje

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Syravola magnum – Nero d'Avola/Syrah
Vis mere
Vis mindre

Smagen af Forår

Før 795,00
499,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Flaskestørrelse6 x 75 cl. + 1 fl mg.
TypeMix-kasse
Smagekasse
VarenummerSK0109
Mest sete varer
Andre har også købt
En Verden af Hvidvin
En Verden af Hvidvin
Før 785,00
579,00
Tyskland/Østrig
Tyskland/Østrig
Før 756,00
595,00
Royal Oporto Rosé