Smag på Rhône-dalen
Smag på Rhône-dalen
Efterår er lig med Rhône-vin! Simreretter, vildt og andre kraftigtsmagende madretter bliver ofte stillet på middagsbordet og der findes ikke noget mere velsmagende til netop disse retter end vine fra Rhône-dalen. Med denne kasse er du sikret seks formidable smagsoplevelser til en helt unik pris.

Smagekassen indeholder:


Saint Desirat Syrah – 2017 Nord-Rhône

Sølvmedalje i Decanter

Når vinene fra det nordlige Rhône er bedst, har de en formidabel kombination af styrke og elegance. Og det er lige præcis hvad du kan glæde dig til her.

Vinen er især god til mad hvor kødsmagen er fremtrædende, som eksempelvis i vildt eller rødt oksekød. Et super godt glas vin til ”Steak Frites” med bearnaise eller kryddersmør!

Cuvée Niels Oscar – 2017 Mur-Mur-Ium
Kraftfuld og kompleks vin der har utroligt meget at byde på. En flot smagspalet af kirsebær, sveskeblommer peber, lakrids og et snært af eukalyptus fylder munden. Det er ganske enkelt en vin der smager af mere!

Fantastisk til efterårets solide madretter.

Laurasso – 2016 Côtes du Rhône Villages

Guldmedalje i Macôn

Nøje udvalgte druer danner grundlag for denne dybe, koncentrede og smagfulde vin. Den er behageligt krydret og vil være rigtig god til efterårets simreretter, vildt eller modne oste.

De årlige prisuddelinger i Mâcon betragtes på lige fod med dem i Paris, som de mest prestigefyldte. Derfor er vi ekstra stolte af at vinen her fået guldmedalje!

Côtes du Rhône Villages – 2016 Vieilles Vignes
Yderst raffineret vin spækket med saftig frugt. Smagen er generøs og fyldig med masser af fedmefuld og solmoden bærfrugt. Dejligt krydret af peber, lakrids og lavendel. Druerne kommer fra gamle vinstokke og det giver endnu mere dybde og karakter til vinen.

Vinen er et godt valg til oksekød, vildt, lam og fyldige oste.

Gigondas – 2016 Châteai de Montmirail

94 point i Wine Enthusiast

Saftig og lækker, koncentreret og jordbundspræget. Et brag af en Gigondas, der må give bekymrende miner hos ”rivalerne” i Châteauneuf-du-Pape. Giver du den en time på karaffel kommer den helt til sin ret.

Vi anbefaler den især til lam og steaks fra grillen, vildt, gryderetter og modne oste.

Châteauneuf-du-Pape – 2015 Roger Perrin
Klassevin. Mørke bær og provencalske urter findes i duften. Kirsebær, solbær, anis og champignon præger smagen, og en vedvarende eftersmag komplementerer vinen superflot. Sådan skal en ægte ”neuf” smage! Robert Parker kalder i øvrigt vingården for; ”the new star in Châteauneuf-du-Pape”…

Frem med de store glas og nogle saftige bøffer fra slagteren – det er guf!
Vis mere
Vis mindre

Smag på Rhône-dalen

Før 885,00
685,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
LandFrankrig
OmrådeCôtes du Rhône
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
VarenummerSK0102
Mest sete varer
Andre har også købt
Italien Rundt
Italien Rundt
Før 794,00
595,00
Ribera del Duero - mixkasse
Ribera del Duero - mixkasse
Før 814,00
550,00
Saronsberg Full Circle