Smag på Pinot Noir
Smag på Pinot Noir
Pinot Noir er vindruernes dronning. Et smagsmæssigt feminint og forfinet udtryk, med elegance, raffinement og stilfuldhed, gør druen til en af verdens mest eftertragtede, som når de smager bedst, henrykker og fortryller enhver vinelsker. Vi vil gerne give dig 6 store - og forskellige smagsoplevelser af druen. Det er der garanti for med denne fabelagtige kasse!

Smagekassen indeholder:Château de Santenay – Bourgogne
Koncentration, raffinement og elegance er tre ord, som beskriver denne forrygende vin. Grand Cru-slottet Château De Santenay laver vinen på druer fra marker med gamle vinstokke og nuancerigdommen smages tydeligt. Du får her en intens, rund, fyldig og yderst velsmagende Bourgogne-vin.

Two Faces – Rheinhessen
I Tyskland kaldes Pinot Noir for Spätburgunder. Prøv den i stedet for de langt dyrere Bourgogner – du vil ikke blive skuffet! I modsætning til en Bourgogne, bærer vinen ikke nær så meget præg af jordbund og underskov – men har derimod en anelse mere frugt, og fornemmes mere imødekommende.

Ardéche – Provence
Normalt forbinder man ikke Pinot Noir med Rhônedalen. Ikke desto mindre, så får du her en meget velsmagende og delikat Pinot Noir vin. Den har duften af god Bourgogne, og i smagen den indsmigrende bløde frugt, med lidt mere fedme og blødhed, som vi kender fra de oversøiske Pinot Noir vine.

Jargon – Californien
Yderst indsmigrende Pinot Noir! Det kan være lækkert med de kraftige bulderbasser - men det kan også være befriende med en elegant og raffineret vin. Og det er denne. Stadig med masser af karakter beviser denne vin, at det absolut er muligt at få Pinot Noir, til en skarp pris.br />
Prøv den afkølet til fisk, kylling eller lettere kødretter.

Baby Doll – New Zealand
89 point i Din Vin Guide, februar 2019
Sølvmedalje ved "International Wine Challenge"

En utrolig flot vin med fyrnåle og lidt stald i duften. Blød og meget behagelig vin med toner af frisk frugt som hindbær og ribs. Eftersmag af kirsebærkerne og et lille touch af lakrids.

Observer Reserve – Chile
Reserve Pinot Noir har en flot lys kirsebær farve. Duften er udtryksfuld og byder på jordbær og noter af røget træ. Smagen er saftig og har en fløjlsblød tekstur, takket være de milde og afrundede tanniner. Vinen er særdeles velegnet til tapasbordet!

Vis mere
Vis mindre

Smag på Pinot Noir

Før 817,00
685,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeRødvin
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerPinot Noir
Flaskestørrelse450 cl.
VarenummerSK0076
Mest sete varer
Edizione
Edizione Fra 200,00
Château Laussac
Château Laussac Fra 59,00
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen Før 622,00
450,00
Sommerkassen
Sommerkassen Før 752,00
499,00
Alsace
Alsace Før 914,00
699,00
Andre har også købt
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Før 835,00
599,00
Forårs-Kassen
Forårs-Kassen
Før 801,00
495,00
Roger Perrin Côtes du Rhône Fruité