Smag på Pinot Noir
Smag på Pinot Noir
Pinot Noir er vindruernes dronning. Et smagsmæssigt feminint og forfinet udtryk, med elegance, raffinement og stilfuldhed, gør druen til en af verdens mest eftertragtede, som når de smager bedst, henrykker og fortryller enhver vinelsker. Vi vil gerne give dig 6 store - og forskellige smagsoplevelser af druen. Det er der garanti for med denne fabelagtige kasse!

Smagekassen indeholder:Château de Santenay – Bourgogne
Koncentration, raffinement og elegance er tre ord, som beskriver denne forrygende vin. Grand Cru-slottet Château De Santenay laver vinen på druer fra marker med gamle vinstokke og nuancerigdommen smages tydeligt. Du får her en intens, rund, fyldig og yderst velsmagende Bourgogne-vin.

Two Faces – Rheinhessen
I Tyskland kaldes Pinot Noir for Spätburgunder. Prøv den i stedet for de langt dyrere Bourgogner – du vil ikke blive skuffet! I modsætning til en Bourgogne, bærer vinen ikke nær så meget præg af jordbund og underskov – men har derimod en anelse mere frugt, og fornemmes mere imødekommende.

Ardéche – Provence
Normalt forbinder man ikke Pinot Noir med Rhônedalen. Ikke desto mindre, så får du her en meget velsmagende og delikat Pinot Noir vin. Den har duften af god Bourgogne, og i smagen den indsmigrende bløde frugt, med lidt mere fedme og blødhed, som vi kender fra de oversøiske Pinot Noir vine.

Jargon – Californien
Yderst indsmigrende Pinot Noir! Det kan være lækkert med de kraftige bulderbasser - men det kan også være befriende med en elegant og raffineret vin. Og det er denne. Stadig med masser af karakter beviser denne vin, at det absolut er muligt at få Pinot Noir, til en skarp pris.br />
Prøv den afkølet til fisk, kylling eller lettere kødretter.

Baby Doll – New Zealand
90 point i Din Vinguide
90 point i EB + GODT KØB
5 stjerner i Finansbureauet
5 stjerner i vinavisen.dk

BUM! Sjældent er en oversøisk Pinot Noir blevet anmelderrost så meget. En utrolig flot vin med fyrnåle og lidt stald i duften. Blød og meget behagelig vin med toner af frisk frugt som hindbær og ribs. Eftersmag af kirsebærkerne og et lille touch af lakrids.

Private Reserve – Chile
”Der har aldrig været et bedre tidspunkt end nu, til at købe chilensk vin!” – sådan udtaler vineksperten James Suckling. Og vi giver ham helt ret.
Kvaliteterne har aldrig været bedre, og det faktum afspejles tydeligt i denne herlige Pinot Noir. Duften præges af jordbær, nelliker, krydderi og cedertræ. Smagen, der byder på kirsebær og brombær, har en let sødme, der dog aldrig bliver dominerende. Søde krydderier, røde frugter og røgede noter afslutter vinen behageligt. Drik ikke vinen for tempereret – gerne ved 15-16 grader. Meget velegnet til ovnbagt laks, lam, kalv og gris. Den kan også med stort velbehag drikkes uden mad til. Vinen er blevet tildelt sølvmedalje af det respekterede vinmagasin The Drink Business, i kategorien ”Fadlagret vin – til under 100 kroner”
Vis mere
Vis mindre

Smag på Pinot Noir

Før 822,00
670,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeRødvin
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerPinot Noir
Flaskestørrelse450 cl.
VarenummerSK0076
Mest sete varer
Andre har også købt
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Før 825,00
599,00
Rhône-Kassen
Rhône-Kassen
Før 940,00
598,00
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Før 582,00
425,00