Smag på Pinot Noir
Smag på Pinot Noir

Smagekassen indeholder:


Lad os præsentere dig for smagekassens 6 herlige Pinot Noir:

Château de Santenay – Bourgogne
Koncentration, raffinement og elegance er tre ord, som beskriver denne forrygende vin. Grand Cru-slottet Château De Santenay laver vinen på druer fra marker med gamle vinstokke og nuancerigdommen smages tydeligt. Du får her en intens, rund, fyldig og yderst velsmagende Bourgogne-vin.

Two Faces – Rheinhessen
I Tyskland kaldes Pinot Noir for Spätburgunder. Prøv den i stedet for de langt dyrere Bourgogner – du vil ikke blive skuffet! I modsætning til en Bourgogne, bærer vinen ikke nær så meget præg af jordbund og underskov – men har derimod en anelse mere frugt, og fornemmes mere imødekommende.

Ardéche – Provence
Normalt forbinder man ikke Pinot Noir med Rhônedalen. Ikke desto mindre, så får du her en meget velsmagende og delikat Pinot Noir vin. Den har duften af god Bourgogne, og i smagen den indsmigrende bløde frugt, med lidt mere fedme og blødhed, som vi kender fra de oversøiske Pinot Noir vine.

Jargon – Californien
Yderst indsmigrende Pinot Noir! Det kan være lækkert med de kraftige bulderbasser - men det kan også være befriende med en elegant og raffineret vin. Og det er denne. Stadig med masser af karakter beviser denne vin, at det absolut er muligt at få Pinot Noir, til en skarp pris.br />
Prøv den afkølet til fisk, kylling eller lettere kødretter.

Baby Doll – New Zealand
90 point i Din Vinguide
90 point i EB + GODT KØB
5 stjerner i Finansbureauet
5 stjerner i vinavisen.dk

BUM! Sjældent er en oversøisk Pinot Noir blevet anmelderrost så meget. En utrolig flot vin med fyrnåle og lidt stald i duften. Blød og meget behagelig vin med toner af frisk frugt som hindbær og ribs. Eftersmag af kirsebærkerne og et lille touch af lakrids.

Darwin – Chile
Her kan du virkelig smage hvorfor at vin fra Chile er blevet så populært herhjemme. Dette er en lækker rødvin med rige frugtnoter af kirsebær, hindbær, blomme og jordbær, forstærket af subtile røgede antydninger. I smagen skiller frugtnoterne sig ud, og dens fine tanniner giver den en let tekstur og en forfinet struktur. Dette er en vin med personlighed og elegance.
Vis mere
Vis mindre

Smag på Pinot Noir

650,00
TypeRødvin
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerPinot Noir
Flaskestørrelse450 cl.
VarenummerSK0076
Mest sete varer
Andre har også købt
Mur Mur Ium, Degustation
Rhône-Kassen
Rhône-Kassen
598,00
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
425,00