Smag på druerne
Smag på druerne
Spændende vine med forskellige druer

Ved afhentning i butikken får du desuden. 1 flaske (75 cl.) Syrah - Saint Joseph

Smagekassen indeholder:

Pinot Noir - Sycamore Lane
Sycamore Lane Pinot Noir er fremstillet på druer fra forskellige regioner, som producerer druer, der er rig på smag og karakter, hvilket tilføjer lag af dufte og aromaer til den endelige blanding. Vinen har en indbydende duft af delikate bær. I smagen er der mørke kirsebær og krydderier. Silkebløde tanniner afsluttes med en lang og dvælende eftersmag. Den perfekte ledsager til lyst kød, kalvekød og mellemlagrede oste.

Merlot - Domaine Les Yeuses
Ganske imponerende fransk Merlot. Let støvet næse med noter af kirsebær og blød smag med blid, lang finish. Eftersmag med noter af kirsebærsten, lakrids og mørk chokolade. 5 stjerner i Finansbureauet Familien Dardé har ejet Domaine Les Yeuses de sidste 30 år, og har 80 hektar vinmarker. Domainet er placeret i Mèze mellem Middelhavet og Etang de Thau. Jorden hvor vinstokkene er plantet er af ler og kridt, med sand halvvejs gennem jorden.

Tempranillo - Camparrón Selección
Skøn rødvin fra Toro-regionen i Spainen. Vinen er lavet på 100% Tempranillo, lagret 4 måneder på armerikanske egetræsfade og herefter 3 måneder på flaske. Camparrón Selección har en kirsebær-rød farve, med god dybde og lyse nuancer i kanten efter lagringen. Duften er kompleks af velafbalanceret frugter med noter af træ. Smagen er fyldig, smidig og flot afrundet. Passer perfekt til kødretter, vildt og ost.

Barbera - Barbera d'Alba
Denne Barbera er utrolig flot på nuværende tidspunkt, og har en god frugt som er i perfekt harmoni med den lette syre. Let animalsk i duften som udvikler sig til blommer, violer og krydderier i smagen. Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna.

Sangiovese - Ca' del Toscanello
Absolut en af vores mest solgte rødvine i flere år! Vinen er produceret 100% på Sangiovese Grosso druer. Farven fremstår mørkerød med let vandig kant. Duften bugner af mørke kirsebær, svesker og mørke bær. Der er en lille snert af chokolade og mokka. Smagen er fyldig og kraftfuld med masser af smag af modne, røde bær. Flotte tanniner, som lover godt for vinens holdbarhed.

Primitivo - Primitivo di Maduria Riserva 66
Dette er vinen til os, der søger en fed, fyldig og blød vin med tyngde, dybde og en behagelig lang, sødmefuld eftersmag. En meget fyldig vin med modne sorte bær i duften. I smagen er der toner af modne blommer, varme krydderier, lakrids, peber og vanilje. Lav syre og meget bløde tanniner. Lang krydret afslutning med et perfekt snert af frugtsødme.
Vis mere
Vis mindre

Smag på druerne

559,00
Vinhus2017
ÅrgangUÅ (NV)
Flaskestørrelse450 cl.
VarenummerSK0070
Andre har også købt
Macon Villages
Macon Villages
Fra 100,00
Origine Spumante Brut
Chevalier Blanc de Blancs Brut