Slow White Blend BIB (300 cl.)
Slow White Blend BIB (300 cl.)

Frisk sydafrikaner på box.


Villiersdorp ligger i hjertet af den nyetablerede vindistrikt, Theewaterskloof, i Overberg-regionen. Her laver Villiersdorp Winery - en kvalitetsdrevet vinproducent med en lang og unik historie - vine i forskellige prisklasser og niveauer. Vi har i første omgang taget deres bag-in-box vine hjem, og du er her sikret god kvalitet til fornuftige penge.

Vinens karakter:

En skøn kombination af Chenin blanc og Viognier, giver her en virkelig dejlig hvidvin. Den er frisk, mild og meget tilgængelig, og især noter af nektariner og hvide blomster fornemmes i både duft og smag.

Hvad er vinen velegnet til?

En herlig allroundvin der går godt til meste fra det lette køkken. Også rigtig god uden mad.

Serveringstemperatur: Køleskabskold.

Om producenten:

Villiersdorp Winery blev etableret i 1922 - oprindeligt for at producere druemost og druesaftkoncentrat til syltetøj. Det kølige klima i området har altid sikret produktion af frugt af højeste kvalitet. Med opførelsen af Theewaterskloof-dæmningen i begyndelsen af firserne, og dermed adgang til kunstvanding, skete der et skifte mod produktion af især vindruer. Resultatet bliver vine, der udtrykker den beskedne, men også ubesværede skønhed i områdets kølige klima.

Villiersdorp Winery er privatejet, og man har forpligtet sig til en produktionsproces, der er inkluderende og gavnlig for såvel miljøet, ansatte, kunder og vinavlere.
Vis mere
Vis mindre

Slow White Blend BIB (300 cl.)

169,00
   På lager
Antal
Alc %12,5%
LandSydafrika
OmrådeOverberg
Årgang2020
DruerViognier
Chenin Blanc
SmagsretningFrugtig
Frisk
Aromatisk
Halvtør
Velegnet tilAllround
Flaskestørrelse300 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00631259
Mest sete varer