Silvia Cellars Zinfandel
Silvia Cellars Zinfandel
Denne Zinfandel er produceret af 92 % Zinfandel druer og 8 % Petit Sirah. Druer komme fra vinstokke som er 10 år og helt op til 76 år.
Yderst tiltalende Zinfandel til en imponerende flot tilbudspris! Den er ikke bombastisk, men flot afbalanceret. Man fornemmer tydeligt at Antonio Silvia sætter en stor ære i at arbejde hårdt, for at producere topvine til fornuftige priser. Herlig til en bøf fra grillen!

Silvia Cellars:

Silvia Cellars er en familieejet vingård, med Antonio Silvia i spidsen. Inspirationen kommer fra Antonios hjemland, Italien, og kombinationen af traditionelle vindyrknings metoder og det californiske klima, har defineret missionen: produktion af højkvalitetsvine i begrænsede mængder, fra Californiens bedste vinmarker - til fornuftige priser. Silvia Cellars ejer selv vinmarker, men køber også druer fra cirka 10 forskellige vinavlere - som alle er anerkendte for deres ekspertise og kontinuerlige kvalitet.

Årgang 2013:
5 stjerner på flaskehalsen.nu: 
"En amerikansk Zinfandel af høj kvalitet – til 100 kroner. Det er ikke så ofte, at vi finder det, men denne 2013’er fra Silvia Cellars i Sonoma County er et rigtig godt bud på en lækker amerikaner, der også kan betales. 
Den adskiller sig lidt fra mængden i og med at den smagsmæssigt er ganske blid i begyndelsen. Der er ikke den massive smags-eksplosion af krydderier, som nogle gange kan gøre amerikanske vine lidt bombastiske. Vinen udvikler sig i en blød retning, inden de velkendte og markante krydderier sætter ind. 
Når først krydderierne stikker deres massive snude frem under overfladen, så er de der også for alvor. Umiddelbart er det også en anelse for voldsomt, men de fortrækker igen og efterlader en eftersmag, der igen er i den bløde og smækre afdeling. 
Det er stort, det er amerikansk og det er vældig fint. Krydderierne er koncentrerede, når de er der, og der er måske også en anelse for meget spræl i dem, til at vi kan komme helt op og ringe i en topkarakter. Men til hundrede kroner er dette en ganske flot vin, som absolut tåler en af de varme anbefalinger."

Vis mere
Vis mindre

Silvia Cellars Zinfandel

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusSilvia Cellars
Årgang2017
DruerZinfandel
Petite Sirah
SmagsretningFyldig
Krydret
Halvtør
Velegnet tilKrydrede retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00531159
Andre har også købt
Silvia Cellars Chardonnay
Silvia Cellars Pinot Noir
Rhône-kassen
Rhône-kassen
Før 696,00
550,00