Silvia Cellars Old Vine Zinfandel
Silvia Cellars Old Vine Zinfandel
Old Vine Zinfandel præsenterer en forrygende kombination mellem krydderier og lyse, røde frugter. Høsten i 2013 afgav mindre druer med en imponerende farve, tæthed og koncentration.

I smagen er vinen kompleks med saftige noter af solbær, kirsebær og hindbær i perfekt samspil med krydrede undertoner. Vinen er lavet på druer fra vinstokke, som er mellem 50 og 90 år gamle. Den er lagret 14 måneder på amerikanske og ungarske egetræsfade. Heraf 14% nye fade.

Denne Dry Creek Valley-vin stråler med sine silkebløde tanniner og en klar men meget elegant syrebalance.

Server gerne vinen ved 16-18 grader og gerne som den vinøse ledsager, når oksestegen skæres for, eller når de forskellige udskæringer af rødt kød fra grillen er klar til servering.

Silvia Cellars er en familieejet vingård, med Antonio Silvia i spidsen. Inspirationen kommer fra Antonios hjemland, Italien, og kombinationen af traditionelle vindyrknings metoder og det californiske klima, har defineret missionen: produktion af højkvalitetsvine i begrænsede mængder, fra Californiens bedste vinmarker - til fornuftige priser. Silvia Cellars ejer selv vinmarker, men køber også druer fra cirka 10 forskellige vinavlere - som alle er anerkendte for deres ekspertise og kontinuerlige kvalitet.
Vis mere
Vis mindre

Silvia Cellars Old Vine Zinfandel

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %14,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusSilvia Cellars
Årgang2013
DruerZinfandel
SmagsretningFrugtig
Kraftig
Krydret
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531467
Mest sete varer
Andre har også købt
Cuvée du Lion Rouge
Fontaine du Sud
Fontaine du Sud
Fra 65,00
Yealands Estate Pinot Noir Winemaker's Reserve