Silvia Cellars Pinot Noir
Silvia Cellars Pinot Noir

Super lækker Pinot Noir fra North Coast, Californien.


Denne vin er Silvia Cellars første udgave af en Pinot Noir-vin - og det er man sluppet rigtig godt fra! Det er en skøn vin med klassiske Pinot Noir kendetegn, og prisen er helt i top ved køb af seks flasker.  

Vinens karakter:

Skøn Pinot Noir fra Californien, hvor hindbær, brombær, blomme og skovbund præger duften. Efter iltning kommer der også antydninger af sort te og ristede mandler til duften. Smagen er både blød og elegant, og med en underliggende mineralitet, der giver vinen et køligt præg. Tanninerne er fløjlsbløde og glatte. Afslutningen er flot afbalanceret med en lang, behagelig syre.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen vil være ideel til grillet tun eller kylling, og så vil den også være god til risotto med svampe.

Serveringstemperatur cirka 15-16 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

100% Pinot Noir. Druerne til vinen håndplukkes og halvdelen af dem afstilkes og den anden halvdel bevares som hele klaser. Druerne udblødes i seks dage og gærer herefter med skallerne i 16 dage. Til sidst fadlagrer vinen på egetræstønder i 12 måneder, inden den kommer på flaske.

Om producenten:

Silvia Cellars er en familieejet vingård, med Antonio Silvia i spidsen. Inspirationen kommer fra Antonios hjemland, Italien, og kombinationen af traditionelle vindyrknings metoder og det californiske klima, har defineret missionen: produktion af højkvalitetsvine i begrænsede mængder, fra Californiens bedste vinmarker - til fornuftige priser.

Silvia Cellars ejer selv vinmarker, men køber også druer fra cirka 10 forskellige vinavlere - som alle er anerkendte for deres ekspertise og kontinuerlige kvalitet.

Vis mere
Vis mindre

Silvia Cellars Pinot Noir

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusSilvia Cellars
Årgang2018
DruerPinot Noir
SmagsretningFyldig
Frugtig
Tør
Elegant
Velegnet tilAperitif/uden mad
Kylling
Risotto
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00531143
Andre har også købt
Goru Acuma
Goru Acuma
Fra 95,00
Silvia Cellars Chardonnay
Silvia Cellars Zinfandel