Silvia Cellars Chardonnay
Silvia Cellars Chardonnay
Helt forrygende californisk Chardonnay i klassisk fadlagret oversøisk stil. Med røg, og vanilje fra egetræslagringen tilsat et snert af citronskal og lime. Vinen er produceret af druer der høstes i september. Efter gæring i galvaniserede ståltanke har denne Chardonnay været opbevaret 3 måneder i amerikanske og franske egetræstønder. Først når vinen har opnået den helt rigtige kvalitet aftappes de og så lagres de på flasker inden de sendes til os.

Nyd den ved en temperatur på 8-10 grader. Vinen er frisk, herlig og drikkeklar nu - men kan gemmes 2-3 år efter høståret. Den passer godt som aperitif, de fleste fiskeretter med helt klart bedst til fed fisk såsom laks.

Silvia Cellars:

Silvia Cellars er en familieejet vingård, med Antonio Silvia i spidsen. Inspirationen kommer fra Antonios hjemland, Italien, og kombinationen af traditionelle vindyrknings metoder og det californiske klima, har defineret missionen: produktion af højkvalitetsvine i begrænsede mængder, fra Californiens bedste vinmarker - til fornuftige priser. Silvia Cellars ejer selv vinmarker, men køber også druer fra cirka 10 forskellige vinavlere - som alle er anerkendte for deres ekspertise og kontinuerlige kvalitet.

Vis mere
Vis mindre

Silvia Cellars Chardonnay

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusSilvia Cellars
Årgang2018
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Tør
Aromatisk
Fadpræget
Velegnet tilAperitif/uden mad
Fisk
Kylling
Kalkun
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00631043
Mest sete varer