Sensommer-kassen
Sensommer-kassen
Vi har lavet en forrygende lækker smagekasse til dig med vine fra Italien og Frankrig. Vinene smager supergodt og de egner sig perfekt til sensommeren. En hvid, en rosé og fire rødvine plus en bonusflaske (magnumflaske) får du til en helt unik pris, hvor du sparer 323 kroner.

Her er der garanti for et godt køb!


Smagekassen indeholder:Beauvignac Chardonnay – Languedoc
Denne Chardonnay er et lille mirakel. Den smager utroligt godt og så er den meget alsidig. Druerne får lov til at hænge ekstra lang tid på vinstokkene og det giver endnu højere kvalitet frisk frugt og samtidig fremstår vinen både fed og fyldig.

Moment de Plaiser Rosé – Sydfrankrig
Nyd et øjebliks glæde med denne herlighed af en rosé. Dejlig frisk og frugtig i både duft og smag. Den er meget velegnet til snacks og små lækre delikatesser.

Meget velegnet til de hurtige salater, og til lyst kød fra grillen vil den også være formidabel.

Cuvée du Lion – sydfrankrig
Et herligt glas vin i rigtig god kvalitet. Det er en rødvin med en dejlig aromatisk frugtduft og en bred, saftig og kødfuld smag med krydrede noter.

Vinen kan bruges til stort set alt – lige fra frikadeller til kød fra grillen, og så er den også rigtig god uden mad til.

Saint Desirat Syrah – Nord-Rhône
Når vinene fra det nordlige Rhône er bedst, har de en formidabel kombination af styrke og elegance. Og det er lige præcis hvad du kan glæde dig til her. Vinen er især god til mad, hvor kødsmagen er fremtrædende, som eksempelvis i vildt eller rødt oksekød. Et super godt glas vin til ”Steak Frites” med bearnaise eller kryddersmør!

Sølvmedalje i Decanter

Syravola – Sicilien
Spændende rødvin fra Sicilien. Den er lavet på Syrah og den lokale drue, Nero d’Avola, og kun de bedste druer er blevet brugt til fremstillingen. Farven er mørk og duften er støvet med pæn dybde og kompleksitet. Sødmefuld, raffineret og flot struktureret vin, hvor syren holder frugten frisk.

Perfekt til saftige bøffer.

Barbera d'Alba Superiore – Piemonte
Barbera er hverken Italiens mest kostbare eller fornemmeste vin. Men ingen rødvin er mere alsidig, når der skal vælges vin til de klassiske italienske retter. Denne vin er frugtdreven, saftig og let krydret, og med Barbera-druens naturligt høje frugtsyre der tilfører vinen friskhed.

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Ca' del Toscanello IGT – Magnum (150 cl.)
Vis mere
Vis mindre

Sensommer-kassen

Før 822,00
499,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeMix-kasse
VinhusMix-kasse
ÅrgangMix-kasse
DruerMix-kasse
Flaskestørrelse600 cl.
VarenummerSK0100
Andre har også købt
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Før 622,00
450,00
Cuvée Niels Oscar
Cuvée Niels Oscar
Fra 85,00
Roger Perrin Châteauneuf-du-Pape