Señorio de los Llanos Reserva
Señorio de los Llanos Reserva

Prisvenlig spanier med masser af fylde og fadpræg.


MUNDUS VINI - SØLVMEDALJE

Vinens karakter:

Señorio de Los Llanos Reserva har en ekspressiv og ret udviklet duft af egetræ, kaffe, svesker, rosiner, kanel, tobak og et strejf chokolade. Smagen er blød og krydret med noter af vanilje, tørret frugt, krydderier og chokolade.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er supergod til lette og mellemfyldige kødretter - eksempelvis en saftig kotelet med fløde sauce og ristede kartofler. Også meget velegnet til tapasbordet.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er produceret af udvalgte druer fra Valdepeñas-regionen, og gæringen finder sted under en kontrolleret temperatur på cirka 26 grader.

Efter den malolaktiske gæring overføres vinen til tønder med amerikansk eg, hvor de opbevares i 12 måneder. Derefter følger flaskeopbevaring i mindst 24 måneder, før de frigives til salg.

Om producenten:

Bodega Los Llanos, der ligger i Valdepeñas-regionen, blev grundlagt allerede i 1875 og går nu under navnet Bodegas Vinartis. I 2008 blev virksomheden købt af familien García Carrión, der omdannede ejendommen til et avanceret vinanlæg med en kapacitet på 60 millioner kilo druer om året.

Anlægget har ISO 9001-kvalitetscertificering, og i den underjordiske kælder, som er en af ​​landets største, ligger der op til 30.000 tønder af egetræ.
Ejendommen er førende inden for oprindelsesområdet og producerer kendte mærker som Señorio de los Llanos, Pata Negra, Armonioso, Torneo og Don Opas.

Valdepeñas oprindelsesområde er en udvidelse af det store La Mancha-område, men da det anses for at have et større potentiale for kvalitet, har det fået sit eget oprindelsesområde (DO). Området ligger mellem 700-2300 meter over havets overflade. og deler det tørre og kontinentale klima, som vi finder i de centrale dele af Spanien. Ligesom i La Mancha er den grønne drue Airén dominerende, men i Valdepeñas vinder Tempranillo, der kaldes Cencibel, mere og mere indpas.


Vis mere
Vis mindre

Señorio de los Llanos Reserva

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %13%
LandSpanien
OmrådeValdepeñas
VinhusJ. Garcia Carrion
Årgang2013
DruerTempranillo
SmagsretningFyldig
Krydret
Fadpræget
Velegnet tilSimre/gryderetter
Charcuteri
Tapas
Lam
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
MUNDUS VINISØLV
VarenummerP13230213
Mest sete varer
Andre har også købt
Observer Varietal Carménère
Viña Mercedes Pinot Noir
Camparrón Reserva
Camparrón Reserva
Fra 79,00