Secret de Ribebon
Secret de Ribebon
Simpelthen et scoop - måske vores bedste Bordeaux tilbud nogensinde!

Flot fylde, perfekt afstemt frugt, velintegrerede fadnoter, og yderst elegante tanniner.

Vinen er lavet på Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc, og har lagret 12 - 24 måneder - dels på franske egetræsfade og dels på ståltanke for at bevare den gode frugt.

Farven er granatrød med lilla nuancer. Duften er forførende med saftigt-søde modne kirsebær, røde og sorte bær, varme krydrede noter og et strejf af egetræ. Smagen er fyldig og harmonisk i ganen. Intense og aromatiske elementer af frugt og krydderi, understøttes af modne og koncentrerede tanniner. Vinen afslutter med en elegant og kraftfuld finish. Den særprægede terroir- og druesortssmag kommer perfekt til udtryk i denne besnærende Bordeaux-vin.

Vi anbefaler vinen til lam og oksekød – gerne krydret med rosmarin. Nordafrikanske retter som tagine og couscous vil også være fremragende madvalg!
Server gerne vinen ved cirka 18-20 grader.

Domaines Alain Aubert er en familieejendom ved Dordogne-floden, i Bordeaux. I dette område, som vel nok er verdens mest berømte vindistrikt, ejer Alain Aubert og hans kone Bernadette Faure flere Châteauer på østbredden af Dordogne-floden. De bor selv på Château Ribebon - en billedskøn herregård lige ved floden. Deres vine er specielt udtryksfulde i fadlagringen, men også med klart aftryk i jordbundsforholdene, som består af ler, grus og kalksten, som giver gode betingelser for klassiske Bordeaux-druer.

Med 250 hektar land i besiddelse, er familien én af de største på østbredden.
Vis mere
Vis mindre

Secret de Ribebon

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %13,5%
LandFrankrig
OmrådeBordeaux
VinhusDomaines Alain Aubert
Årgang2016
DruerCabernet Franc
Cabernet Sauvignon
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilSmagfulde oste
Bøffer
Lam
Oksekød
Hverdagsretter
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerP11170410
Mest sete varer
Edizione
Edizione Fra 149,00
Château Laussac
Château Laussac Fra 59,00
Sommerkassen
Sommerkassen Før 752,00
499,00
Anniversario
Anniversario Fra 49,00