Schloss Bockfliess Hauchzart
Schloss Bockfliess Hauchzart

Fremragende hvidvin på kun 9,5% alkohol.


KÅRET TIL ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD - FOR 4. ÅR I TRÆK!
KÅRET TIL EUROPAS BEDSTE VINGÅRD 2016, AF WINE ENTHUSIAST!

Meget delikat hvidvin som dufter af forår og kølig sommerbrise. Den lave alkoholprocent gør den til en herlig tørstslukker på de varme forårs- og sommerdage. For at kunne holde alkoholprocenten så lav høster man tidligere end normalt. Det reducerer sukkerindholdet i druerne - og dermed også alkoholen.

Hauchzarts karakter:

Smagen er dejlig frisk og liflig, med karakter af "nordeuropa". Det betyder at den har frugt og finesse, men uden for meget fedme og uden for meget sødme i frugten. Lidt lys melon, gult æble og en mild og blød eftersmag af hvide og gule markblomster.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen egner sig rigtig godt som aperitif, til velkomst - og som hyggespreder. Den vil også kunne matche lette salater og lette fiskeretter.

Om producenten:

Bag Schloss Bockfliess-vinene står ingen ringere, end den meget respekterede Pfaffl-familie. Her er der tale om et ægte familieforetagende – en familie der virkelig samles, og ikke kun ved julemiddagen. Alle påtager sig en bestemt rolle og nyder at opfylde den.

Roman Josef Pfaffl er ansvarlig for vinene og har ordet i kælderen. Hans far Roman anvender sin erfaring og intuition i vinmarkerne. Søster Heidemarie tager ansvaret for markedsføring og salg. Og mor Adelheid gør vingården til et muntert sted, tager sig af gæster og ser efter den næste generation i familien.

Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med under én hektar vinmarker for cirka 40 år siden, og i dag råder Pfaffl over imponerende 110 hektar vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes kun få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.

Vis mere
Vis mindre

Schloss Bockfliess Hauchzart

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %9,5%
LandØstrig
VinhusSchloss Bockfliess
Årgang2018
DruerGrüner Veltliner
Muskateller
SmagsretningFrugtig
Frisk
Halvtør
Let
Delikat
Velegnet tilAperitif/uden mad
Salater
Lette retter
Allround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00631001
Mest sete varer
Andre har også købt
Schloss Bockfliess Gemischter Satz
Schloss Bockfliess Grüner Veltliner
Mission Gin
Mission Gin
329,00