Yealands Estate Sauvignon Blanc Winemaker's Reserve
Yealands Estate Sauvignon Blanc Winemaker's Reserve
Vinen har en flot, lys strågul farve og indsmigrende duft af hyldeblomst, mango, lidt tomatplante og eksotiske frugter. Dejlig tør, næsten sprød i smagen med fine toner af gule frugter. Fremragende til lyst kød eller fisk. Bør servers ved 7-9 grader.

Et af New Zealands førende vinhuse ejes af Peter Yealand. Han har gennem tiderne beskæftiget sig med mange forskellige gøremål, men vigtigst for ham er altid respekten for natur og miljø. Da han skabte Yealnds Estate gik han med det samme efter at være CO2 neutral, og vineriet er bygget således, at det ikke efterlader grimme ar i landskabet. En sand pioner på bæredygtig udvikling!


Yealands Estate
Peter Yealand er foregangsmand indenfor miljørigtig produktion. Alt hvad der kan genbruges bliver genbrugt, regnvand opsamles og spildevand renses og genbruges. Der bruges både vind og solenergi i produktionen og varmeoverskud genanvendes. I markerne bruges traktorer så lidt som muligt; græsset mellem rækkerne holdes nede med får. Vingården er carboNZero certificeret, hvilket betyder, at de ikke udleder CO2. Jordbunden er Drænet marskland med stort indhold af mineraler.
Vis mere
Vis mindre

Yealands Estate Sauvignon Blanc Winemaker's Reserve

   På lager
Antal
Alc %12,5%
LandNew Zealand
OmrådeAwatere Valley - Marlborough
VinhusYealands Family Wines
Årgang2018
DruerSauvignon Blanc
SmagsretningFyldig
Eksotisk
Kompleks
Velegnet tilFisk
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
Se videoYealands Wines 2020
VarenummerT00631157
Mest sete varer