Druerne er håndhøstet når de er fuldmodne og presset omgående. Kun den helt klare saft bruges til vinfremstilling på 2 år gamle egetræsfade. Aftapningen sker i foråret, afhængig af høsten, for at bevare køligheden og den naturlige frugt i denne cuvée.
Meget aromatisk duft af modne druer, blomster og mineraler, med et strejf eksotisk overmodenhed! En sammensat og afbalanceret vin understøttet af en fine surhedsgrad!
Vins Auvigue:
Auvigue familien har produceret vin efter de traditionelle Bourgogne metoder gennem flere generationer. Navnet Auvigue var allerede kendt i 1629 i vinmarkerne i Beaujolais og Mâconnais. Druerne kommer fra familiens godser eller er nøje udvalgt fra de bedste områder i Pouilly Fuissé, Saint Véran og Mâcon appellationerne.
Fra Sydfrankrig tog familien først til Emeringues en Beaujolais, derefter til Chasselas, senere til Fuissé og til sidst slog de sig ned i landsbyen Solutré Pouilly. For at hver parcel forbliver tro mod sig selv, tilpasser Jean-Pierre og Michel Auvigue vinfremstillingensprocessen til klimaet. Så klimaet i "La Frérie", "Les Chailloux" eller "Les Crays" i Pouilly Fuissé regionen får lov til at give deres allerbedste.
Hver appellation bruger fade lavet af egetræ fra franske skove til at fremstille sin vin. Vinene er let filtreret, før de aftappes for at opretholde alle de elementer, de har brug for at udvikle sig.
Familien producerer vin flere forskellige steder. Både på deres eget slot, men også på to af familiens andre godser. De har 6 ha i AOC Pouilly Fuissé og 0,5 ha i AOC Mâcon Solutré. Deres Mâcon Solutré og Pouilly Fuissé har siden 2009 været dyrket i forbindelse med de økologiske produktionsmetoder.